İSMAİL KONCUK: "MEB SÖZÜNÜ TUTMADI, KINIYORUM"

İSMAİL KONCUK: "MEB SÖZÜNÜ TUTMADI, KINIYORUM"

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MEB'in öğretmenlere mazarete bağlı il içi ve il dışı ile alan değişikliği konularında yeniden hak tanıyıp daha sonrasında "mazarete bağlı il içi" diyerek 3 yıl şartı getirilmesine sert bir dille eleştirdi. Koncuk; " Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz.Hem söz ver, hem de sözünü tutma.Koskoca bir kuruma bu tavır yakışıyor mu?Yazıklar olsun!" dedi.

İsmail Koncuk açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"MEB yayınladığı kılavuz ile adeta ilk açıklamasını yalanlamıştır.Aşağıdaki açıklamayı yapanlar ya Türkçe bilmiyor ya da insanları aldatıyor.

Açıklamada "mazerete bağlı il içi" diyerek , 3 yıl şartı getirmek ne kadar uyuşmaktadır.MEB sözünü tutmamış, insanları aldatmıştır.Kınıyorum.

Doğruya doğru, yanlışa yanlış diyoruz.Hem söz ver, hem de sözünü tutma.Koskoca bir kuruma bu tavır yakışıyor mu?Yazıklar olsun!

MEB'i hatadan dönmeye, verdiği sözü tutmaya davet ediyorum.Düzeltmek için hala zaman vardır.İnatla bir kurumu güvensiz duruma düşürmeyin."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.