İsmail Koncuk: ''SINAV OLACAKSA MERKEZİ SINAV OLMALIDIR''

İsmail Koncuk: ''SINAV OLACAKSA MERKEZİ SINAV OLMALIDIR''

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk: ''SINAV OLACAKSA MERKEZİ SINAV OLMALIDIR''

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk,  TEOG’un kaldırılıp yerine her okulun kendi sınavını yapmasına yönelik kamuoyunda yer alan haberler hakkında açıklama yaptı. Genel Başkan:  “Yağ çekeceğim diye, yüzbinlerle öğrenciyi dibi görünmeyen bulanık suya sokmanın ne gereği var? Sınav olacaksa, merkezi sınav devam etmelidir.” dedi.

Genel Başkan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:  

“Sayın Cumhurbaşkanı'nın açıklamasından "TEOG kalkacak, sınav olmayacak" gibi bir anlam çıkarılmıştı, ancak sınavın devam edeceği anlaşılıyor.

Her okulun kendi sınavını yapması, birçok suistimali de beraberinde getirecektir. Sınav olduğu sürece kurslara para dökmeye devam edilecektir.

O halde merkezi olarak yapılan TEOG'u kaldırmanın ne alemi var? Yağcılar, yandaşlar yine yağ çekme yarışına girdiler. Ayıptır, dürüst olun.

Yağ çekeceğim diye, yüzbinlerle öğrenciyi dibi görünmeyen bulanık suya sokmanın ne gereği var? Sınav olacaksa, merkezi sınav devam etmelidir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.