İsmail Koncuk'tan Eğitim Bir Sen'e 10 Kasım Tepkisi

İsmail Koncuk'tan Eğitim Bir Sen'e 10 Kasım Tepkisi

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'tan Eğitim Bir Sen'e 10 Kasım Tepkisi.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'tan Eğitim Bir Sen'e 10 Kasım Tepkisi.  Bugün 10 Kasım. Eğitim Bir Sen tarafından 10 Kasım'dan dolayı gerek sendika web sitesinde gerekse de sendika twitter hesaplarından herhangi bir paylaşım yapılmamasından dolayı, Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk bu durumu kınadığını belirterek sosyal medya hesabından bir tweet paylaşımı yaparak bu duruma tepkisini dile getirdi.

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk sosyal medya twitter hesabı üzerinden Eğitim Bir Sen'e tepki gösteren bir tweet attı. Koncuk  tweetinde: "Bugün 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Atatürk'ün hakka yürüyüşünün yıldönümü.Böyle bir günde eğitim sendikasıyım diye geçinip tek bir açıklama yapmayanları kınıyorum.Yazıklar olsun." dedi. İşte Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk'un o tweeti:

İsmail Koncuk'tan Eğitim Bir Sen'e 10 Kasım Tepkisi

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.