Kamu-Sen'den polise 1 Mayıs sürprizi!

Kamu-Sen'den polise 1 Mayıs sürprizi!

1 Mayıs Adana'da gösteri yapan Kamu-Sen üyeleri, polislere, Ispartalı üyelerin getirdiği gül suyunu sıktı.

 Adana'da, Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu (Kamu-Sen) tarafından gerçekleştirilen 1 Mayıs mitinginde, toplumsal olaylarda biber gazıyla gündeme gelen polislere, Ispartalı üyelerin getirdiği gül suyu sıkıldı.

KAMU SEN'DEN ADANA'DA 1 MAYIS MİTİNGİ

Kamu-Sen üyeleri Türkiye genelinde 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nü, Adana'da kutladı. Farklı illerden gelerek İnönü Caddesi üzerinde bulunan sendika binasında toplanan yaklaşık 2 bin kişi, Türk bayrakları, döviz ve pankartlar taşıdı.

2 kilometre uzaklıktaki Atatürk Parkı'na yürüyen, aralarında Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk ile MHP Adana Milletvekili Muharrem Varlı'nın da bulunduğu göstericiler, 'Hırsız var' sloganı, alkış ve pankartlarla hükümete tepki gösterdi.

"HÜKÜMETİN BİBER GAZINA KARŞI..."

Mitinge Isparta'dan katılan bir kişi, üzerinde 'Hükümetin biber gazına karşı Türk memurunun gül suyu' yazılı zirai ilaçlama bidonundaki gül suyunu polislere ve eylemcilere sıktı. Üzerine gül suyu sıkılan polisler kısa süreli şaşkınlık yaşarken, sonrasında gülümsedi. Mitingde konuşan İsmail Koncuk, Taksim Meydanı'ndaki 1 Mayıs tartışmalarına değindi. 1 Mayıs'ta çalışma hayatının sorunlarını gündeme getirmek istediklerini ve Adana'da kutlama yaptıklarını anlatan Koncuk, "Taksim'de yaşananlar iktidarın işine geliyor. Mağdur olan çalışanlar ama, hep iktidar mağduru oynuyor" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.