Kamu Sen'den, Gündoğdu'ya Öcalan cevabı

Kamu Sen'den, Gündoğdu'ya Öcalan cevabı

Kamu Başkanı İsmail Koncuk, Ahmet Gündoğdu'nun dünkü sözlerine cevap verdi.

 Kamu Başkanı İsmail Koncuk, Ahmet Gündoğdu'nun dünkü sözlerine cevap verdi.

Gündoğdu bir iftar programında yaptığı açıklamada, kendisini akil adamlar organizasyonunda yer aldığı için vatan haini ilan eden Kamu Sen'lilerin, mutabakat olması halinde Öcalan'ı serbest bırakacağını belirten Ekmelettin İhsanoğlu'nu destekleyip desteklemeyeceğini sormuş ve "Bu sözleri içlerine sindirebildiler mi?" diye sormuştu.

Kamu Sen Başkan İsmail Koncuk, Memur-Sen Genel Başkanının, Cumhurbaşkanı Adayı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu'nun bazı açıklamaları üzerinden yine Türkiye Kamu-Sen'e saldırdığını belirterek "Defalarca sendikaların faaliyet alanları dışındaki konularda yaşanan tartışmaların sendikacılığa zarar verdiğini ve sendikal konular dışında diğer konfederasyonlarla polemiğe girmek istemediğimizi belirtmiş olmamıza rağmen, gündem değiştirmek, yaptıkları hataların üzerini örtmek, memuru bir yıl boyunca 123 TL'ye mahküm ettiklerini unutturmak, memurun ve emeklinin enflasyon farkı hakkını gasp ettirdiğini, milyonlarca dar ve sabit gelirlinin iki yılını çaldığını perdelemek amacındaki sözde sendikalar, bizleri ısrarla siyasi alana çekerek kamu görevlilerinin dikkatini dağıtmaya çalışmaktadırlar." dedi.

Türkiye Kamu-Sen'in terör örgütü PKK'ya ve O'nun elebaşı bebek katili Apo'ya bakışı belli olduğunu belirten Koncuk "Bebek katilinin 1999 yılındaki yargılamasında Türkiye Kamu-Sen bu davaya mağdur sıfatıyla müdahil olmuş ve terör nedeniyle zarar gören kamu görevlilerimizin haklarını savunmuştur. Türkiye Kamu-Sen vatan hainlerinin, bebek katillerinin serbest bırakılmasını asla hazmedemez, kabullenemez. Peki, Memur-Sen Başkanı Barzanilerin, Şivanperverlerin kucaklanmasını nasıl içine sindirebilmiştir? Her duruma göre yeni bir pozisyon alan bu anlayışın bir Cumhurbaşkanı adayı üzerinden konfederasyonumuza saldırması, bu omurgasız anlayışın menfaat için her şeyi göze aldığının en açık delilidir. Kaldı ki, sözde çözüm sürecinin mimarı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu değil Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'dır. Dolayısıyla terörist başının serbest bırakılması ile ilgili sorunun muhatabı da Sayın Başbakan olmalıdır." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.