KESK, PKK'ya operasyonları eleştirip, toplantıyı terk etti

KESK, PKK'ya operasyonları eleştirip, toplantıyı terk etti

KPDK toplantısında PKK'ya yapılan operasyonları eleştiren KESK, 'Protesto' edildi. Protestonun ardından KESK KPDK toplantısını terk etti.

Toplantıda yaptığı açıklamalarla PKK terör örgütüne yapılan operasyonları eleştiren KESK basın mensupları tarafından protesto edildi. KESK sessiz protestonun ardından toplantıyı terk etti.

PKK'YA OPERASYONLARI ELEŞTİRDİ
KESK Genel Sekreteri PKK'ya yönelik operasyonları eleştirdi.

"VERGİLER İLE MAAŞ ALANLAR ÇUKUR KAZAMAZ"
KESK Genel sekreteri terör genelgesini gündeme getirince kapalı toplantıda Bakan Soylu; "Vergiler ile maaş alanlar çukur kazamaz, illegal işler yapamaz. Buna izin de veremeyiz" cevabı verdi.

KESK'E BİR TEPKİ DE MEMUR-SEN'DEN
KESK Genel Sekreterine bir tepki de Memur-Sen yönetiminden geldi. Memur-Sen heyeti, "Ambulanslar vuruldu, okullar yakıldı, memurlar öldürüldü. KESK neden kınayamadı?" dedi.

BİR TEPKİ DE BÜROKRATLARDAN GELDİ
Bir bürokrat, "Çukur kazmayın, sorunlara çözüm üretin" dedi.

KESK Genel Sekreti kamu görevlilerini ilgilendiren toplantıyı provoke etmeye devam edince, masada bulunan Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, "Bir çok uluslararası sendika bile terörü kınadı, Ankara ve İstanbul saldırısını lanetledi. Ama KESK olarak sesinizi çıkartmadınız. Çok yazık. Emek örgütlerine zarar veriyorsunuz. Tavrınız masaya yakışmıyor. "Sorunlarımıza çözüm arıyoruz, siz terör propagandası yapıyorsunuz" dedi. Bu sözler üzerine KESK heyeti toplantıyı terk etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.