KESK Siyahlara bürünüp grev kararını açıklıyor

KESK Siyahlara bürünüp grev kararını açıklıyor

KESK Siyahlara bürünüp grev kararını açıklıyor

 KESK Genel Sekreteri İsmail Hakkı Tombul, yarın saat 12.00’de 2 günlük grev kararını açıklayacaklarını bildirdi. Tombul, grev kararına DİSK, TBB, TMMOB’un da destek vermelerini beklediğini kaydetti. Tombul, üyelerine yönelik yaptıkları çağrıda yarın siyah giyinmeleri istediklerini söyledi.

KESK Genel Sekreteri Tombul,hurriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Bizim KESK olarak daha önce açıkladığımız bir karar vardı. 5 Haziran için grev kararımız vardı. Ancak hem onu öne çekme hem de talepleri genişletmek söz konusu oldu. 7 gündür insanlar ayakta. Sendikaların da rolünü oynaması gerekir.”

DİSK DE KATILABİLİR

KESK Genel Sekreteri Tombul, yarın 12.00’de yapacakları açıklama ile birlikte 1.5 günlük greve çıkacaklarını, söz konusu greve DİSK, TTB (Türk Tabipler Birliği), TMMOB’un da katılmasını beklediklerini, ilgili taraflarla bugün toplantı yapacaklarını kaydetti.

hürriyet

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.