KONCUK: HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

KONCUK: HAİN SALDIRIYI KINIYORUZ

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul, İstiklal Caddesinde yaşanan canlı bomba saldırısına ilişkin bir kınama mesajı yayınladı.

Genel Başkanımız İsmail Koncuk mesajında;
Son dönemde ülkemizin metropol kentlerinde peş peşe yaşanan hain saldırılara bir yenisi de İstanbul’da eklenmiştir.
İstanbul’umuzun en eski ve tarihi caddelerinden birisi olan İstiklal Caddesinde bir canlı bomba tarafından düzenlenen saldırıda şu ana kadar, 4 kişi hayatını kaybetmiş, 36 kişi ise yaralanmıştır. 
Türkiye’nin uzun yıllardır kanayan yarası olan terör belası çirkin ve iğrenç yüzünü artık sivil vatandaşlara da saldırarak göstermektedir. 
Milletimizin huzuru, birliği ve dirliğine kast eden hainlerin boş bir hayal peşinde koştukları ortadadır. Bin yıllardır bu topraklarda yaşamanın bedelini kanla, canla ödeyen bu millet eşkıyaya da pabuç bırakmayacaktır. 
Ancak, son dönemde art arda yaşanan bu patlamalarla birlikte ülkemizin geleceğinin ciddi bir tehdit altında olduğunu görmekteyiz. Ülkemizi yöneten siyasi iktidarın bu olaylar karşısında kararlılıkla durarak Türk milletine uzanan bu kirli elleri bir an önce bertaraf etmesi gerekmektedir. 
Genç yaşlı, kadın erkek, çoluk çocuk demeden hedef seçen eli kanlı katillerin arkasındaki şer odakları gün yüzüne çıkarılmalı ve hak ettikleri cezalara çarptırılmalıdırlar.
Bir kez daha kararlılıkla vurgulamak isterim ki, Türk milleti üzerinde kurgulanan bu tezgahı bozacak, sinsi elleri kırarak oyunlarını bozacaktır. 
Türkiye Kamu-Sen camiası olarak, İstiklal Caddesinde yaşanan bu hain saldırıyı lanetliyor, hayatını kaybedenlere yüce Allah’tan rahmet, yakınlarına  baş sağlığı diliyor, yaralıları da acil şifalar temenni ediyorum” dedi.

TÜRK EĞİTİM SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.