KONCUK: KİMSE TÜRKİYE KAMU-SEN ÜZERİNDEN MENFAAT DEVŞİRMEYİ DÜŞÜNMESİN!

KONCUK: KİMSE TÜRKİYE KAMU-SEN ÜZERİNDEN MENFAAT DEVŞİRMEYİ DÜŞÜNMESİN!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, konfederasyonumuzu diline dolayarak menfaat sağlamaya çalışan hadsizlere sosyal medya hesabından seslendi.

“Türkiye Kamu-Sen'i anlamaya hafsalanız yetmez” diyen Genel Başkan İsmail Koncuk, “Biz dostlarımızdan gelen her türlü cefaya da amin deriz, çünkü dostluk bunu gerektirir. Dostumuzla küseriz, barışırız, sen kimsin?” dedi. 

Genel Başkan İsmail Koncuk; 

“Sendikacılığı soytarılık zanneden, sendikacılığın yüz karası bir yavuz it, haddini yine aşmış ve Türkiye Kamu-Sen'e ayar vermeye çalışmış. Bu yavuz it zaman zaman böyle havlayarak, İsmail Koncuk aleyhinde açıklamalar yaparak meşhur olmaya, herhalde ilerde Genel Merkezlerinin yolunu tutmaya çalışıyor. 

Bu yavuz it misali ürmeyi alışkanlık haline getirmiş olan çapsız, şunu iyi bellesin biz dostlarımızdan gelen her türlü cefaya da amin deriz, çünkü dostluk bunu gerektirir. Dostumuzla küseriz, barışırız, sen kimsin? Sen hangi hakla, bizim ezel ebed dostlarımızla aramıza girerek, buradan menfaat derlemeye çalışıyorsun? 

Ey yavuz it ve benzeri kafayı taşıyan soytarılar, şunu iyi belleyin Türkiye Kamu-Sen'i anlamaya hafsalanız yetmez. Söz konusu sendikacılıksa, senin ve senin gibi, şerefini kiraya vermişlerin, Türkiye Kamu-en ve onun şerefli mensuplarıyla yarışmanız dahi mümkün değildir. 

Ey yavuz it, şunu da iyi bil, biz dostlarımıza karşı tahammüllü ve samimi, düşmanlarımıza karşı ise her türlü kavgayı, her türlü zeminde verebilecek yürek ve bileğe sahibiz elhamdulilllah. İşine bak, haddini bil, daha da öteye geçme, çizmeyi de aşma. 

Şunu da bu ve benzeri sözde sendikacı çakallar iyi bilsin ki, değil 450 bin üyesiyle, Türkiye Kamu-Sen'in her bir şerefli üyesinin, tek başına da kalsa, yapacağı sendikal mücadele topunuza bedeldir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.