KONCUK: MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN GEREKEN ADIMLAR ATILMALI

KONCUK: MİLLETİMİZİN HUZURU İÇİN GEREKEN ADIMLAR ATILMALI

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul Sultanahmet’te yaşanan hain saldırı nedeniyle bir mesaj yayınladı.

 Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen  Genel Başkanı İsmail Koncuk, İstanbul Sultanahmet’te yaşanan hain saldırı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Saldırıda hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar dileyen Koncuk, terörün Türkiye’nin her köşesinde yaşayan vatandaşları tehdit eder noktaya geldiğini ifade ederek, “Huzura kavuşmak için gerekli adımlar derhal atılmalı” dedi.

Genel Başkan İsmail Koncuk mesajında;
“İstanbul Sultanahmet’te bugün yaşanan ve 10 kişinin hayatını kaybettiği, 15 kişinin de yaralandığı hain saldırıyı kınıyorum.
Dini, dili, milleti olmayan terör bugün yine masum insanları hedef seçmiş, ülkemizde korku ve endişeyi hakim kılma gayretlerine bir yenisini daha eklemiştir.
Bu saldırı ülkemizde terörün geldiği boyutu bir kez daha gözler önüne sermiştir. Özellikle 7 Haziran seçimleri sonrasında başlayan ve her geçen gün tırmanarak devam eden terör saldırıları Türkiye’nin her kentinde yaşamlarını sürdüren vatandaşlarımızı tehdit eder boyuta gelmiştir.
Yaşanan bu saldırının failleri ve arkasındaki karanlık güçler bir an önce aydınlatılmalı, yetkililer terörle mücadeleye taviz vermeden devam etmeli ve Türk milletinin bir an önce huzura kavuşması için ivedilikle gerekli adımları atmalıdırlar.
Bu çerçevede, İstanbul Sultanahmet'teki bu hain ve alçak saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşlarımıza yüce Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyor,  ülkemizi ziyaret ederken bu menfur saldırı neticesinde hayatını kaybeden turistlerimizin ailelerinin acısını da yürekten paylaşıyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.