Koncuk'tan '215 bin bylock kullanıcısı' açıklaması

Koncuk'tan '215 bin bylock kullanıcısı' açıklaması

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkan İsmail Koncuk, basında yer alan 215 bin bylock kullanıcısının daha tespit edildiğine yönelik haberlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkan İsmail Koncuk, basında yer alan 215 bin bylock kullanıcısının daha tespit edildiğine yönelik haberlerle ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Koncuk, "ne kadar bylockçunun gerçek bylockçu olup olmadığını hala çözememişken, 215 bin bylockçunun daha tespit edilmiş olması kaygı verici bir durum olsa gerek." dedi.

Genel Başkan değerlendirmesinde şu ifadelere yer verdi:

"Geçenlerde bir film izledim adı Agorafobi, anlamı geniş ama kaba tabiri ile "dışarı çıkma korkusu "Aslında, takıntılarımız, korkularımızla mücadele edilebileceğini anlatan güzel bir film.

Basında çıkan 215 bin bylockçu daha tespit edildi haberini okuyunca aklıma bu film geldi. Mevcut bilmem ne kadar bylockçunun gerçek bylockçu olup olmadığını hala çözememişken, 215 bin bylockçunun daha tespit edilmiş olması kaygı verici bir durum olsa gerek.

Bylock konusunda yapılan son araştırmalar işi iyice içinden çıkılmaz hale getirmişken, yahu bu 215 bin de nereden çıktı diye herhalde, aklı başında pek çok insan düşünmüştür. Anlaşılan bu bylock denilen sistemi kurgulayan fetöcüler tam da hedefine ulaşmak üzeredir. Fetönün kaos planı gerçekleşmektedir. Aslında bu işin içinden çıkmak hiç de zor değil, koy suçladığın adamın önüne, Bylockda ne konuştuğunu, ondan sonra ne yaparsan yap. Esasen, büyük ihtimalle planlanmış bir kumpasın içine sürükleniyoruz, dur diyen de yok.

Bundan sonra literatürümüze, agorafobinin yanı sıra, bankafobi, sendikafobi, okulfobi, gazetefobi, cemaatfobi, yeni korku alanları da girmiştir. Bir dönem bir salgın hastalık gibi bu ülkenin her hücresine girmiş, hatta desteklenmiş bu Fetö virüsü anlaşılan başımıza daha birçok belalar açacaktır.

Tüm bunlar aşılabilir, akıl, vicdan ve hukukun egemenliği ile. Korku ve saplantılarla hareket edildiği sürece, fetönün kaos planına bilerek ya da bilmeyerek hizmet edilmiş olunacaktır."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.