Koncuk'tan Göreve İade Edilen 3592 Öğretmen Hakkında Açıklama

Koncuk'tan Göreve İade Edilen 3592 Öğretmen Hakkında Açıklama

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, göreve iade edilen 3592 öğretmen hakkında kişisel twitter hesabı üzerinden önemli açıklamalarda bulundu. Koncuk, göreve iadelerin sendikal eylem sebebiyle açıktakileri kapsadığını belirtirken, ''MEB çifte standart bir uygulama içindedir.'' dedi.

Türkiye Kamu Sen ve Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, halen MEB'de açıkta bekleyen 5000 kişi bulunduğunu, ihraçlardan hiç ses olmadığını ve bu uygulamaların kamu vicdanında rahatsızlığı artırdığını ifade etti. Bugüne kadar kamuda iade edilenlerin sayısının 19600 civarında olduğunu belirten İsmail Koncuk, Valiliğin, Kaymakamlığın, Rektörlüklerin açığa aldıklarındaki belirsizliğin sürdüğünü ifade etti.

Başkanlığın olaya müdahale etmek yerine adeta yaşanan düzensizliği seyrettiğini, bu kaosun ne kadar süreceğini bilmenin mümkün olmadığını söyledi.

İsmail Koncuk, ''Ne bu kriterlerle, ne de 17/25 Aralık'ı milat sayarak, yaşanan bu kaostan çıkmak mümkün olmayacaktır.'' derken ''en kısa sürede aklı selim galip gelsin.'' dedi.

17/25 Aralığın siyasetin miladı olabileceğini söyleyen İsmail Koncuk, FETÖ'nün maskesinin düştüğü tarihin milletin miladı olan 15 Temmuz olduğunu ifade ederken ''Buna Dikkat!'' diyerek konunun altını çizdi. 

İsmail Koncuk, ''Siyaset onca imkanı ile Fetö'nün çirkin yüzünü 17/25 Aralık'ta görebilmişse, o imkanları olmayanlardan aynı feraseti beklemek haksızlıktır.'' dedi.

İSMAİL KONCUK'UN AÇIKLAMALARI

3592 öğretmen daha göreve iade edildi.İadeler sendikal eylem sebebiyle açıktakileri kapsamaktadır.MEB çifte standart bir uygulama içindedir.

Halen MEB'de açıkta bekleyen 5000 kişi bulunmaktadır.İhraçlardan hiç ses yoktur.Bu uygulamalar kamu vicdanında rahatsızlığı artırmaktadır.

Bugüne kadar kamuda iade edilenler 19.600 civarındadır.Valilik, kaymakamlık, rektörlüklerin açığa aldıklarında da belirsizlik sürmektedir.

Başbakanlık olaya müdahale etmek yerine, adeta yaşanan düzensizliği seyretmektedir.Bu kaosun ne kadar süreceğini bilmek mümkün değildir.

Ne bu kriterlerle, ne de 17/25 Aralık'ı milat sayarak, yaşanan bu kaostan çıkmak mümkün olmayacaktır.En kısa sürede aklı selim galip gelsin.

17/25 Aralık siyasetin miladı olabilir, Fetö'nün maskesinin düştüğü tarih ise 15 Temmuz'dur.Yani milletin miladı 15 Temmuz'dur.Buna dikkat!

Siyaset onca imkanı ile Fetö'nün çirkin yüzünü 17/25 Aralık'ta görebilmişse, o imkanları olmayanlardan aynı feraseti beklemek haksızlıktır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.