Koncuk'tan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

Koncuk'tan Gündeme Dair Önemli Açıklamalar

GENEL BAŞKAN: HİÇBİR YARGI, HİÇBİR VİCDAN, ÇALANLA ÇALIŞANI AYNI KEFEYE KOYAMAZ.

 Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, "Eğitim Bilimleri" kısmı iptal edilen 2010 yılındaki KPSS’nin, "Genel Yetenek ve Genel Kültür" bölümünün de iptal edilmesi hakkında açıklama yaptı. KPSS soruşturmasında kopya çekenleri belirlenme çalışmalarının savcılıkça devam ettiğini hatırlatan Koncuk, “İptal alınteri ile atananları kapsamaz. Telaş yok. KPSS hırsızları bellidir onların atamaları yargı ile iptal edilmeli, Başbakanlık alınteri ile kazananları rahatlatacak açıklama yapmalıdır” dedi.

Genel Başkan şöyle konuştu: “KPSS soruşturmasında kopya çekenleri belirlenme çalışmaları savcılıkça devam etmektedir. İptal alınteri ile atananları kapsamaz. Telaş yok. KPSS hırsızları bellidir onların atamaları yargı ile iptal edilmeli, Başbakanlık alınteri ile kazananları rahatlatacak açıklama yapmalıdır. Geçmişte TEOG'da soru iptalleri yerleşen öğrencilerin okul iptali sonucunu doğurmamıştır. O halde KPSS iptalinde de inisiyatif kullanılmalıdır. Hiçbir yargı, hiçbir vicdan çalanla, çalışanı aynı kefeye koymaz. Alınteri, emek asla göz ardı edilerek bir uygulama yapılamaz. Rahat olun. 2010 KPSS'yi ve yaşanan süreci bilmeyenler, tüm atananları hırsız zannediyor. Bilmeyenler karışmasın, burada ahkâm keserek insanları üzmesin.”

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.