Koncuk'tan ''Torpil Listeleri'' Açıklaması

Koncuk'tan ''Torpil Listeleri'' Açıklaması

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, geçmişte yaşanan, hala düzeltilmeyen müdürlük mülakatları ve torpil ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Suç ve günah asla gizli kalmaz diyen Genel Başkan Koncuk, "Allah kimseyi adaletten ayırmasın" dedi.

İsmail Koncuk'un Açıklamaları:

"Daha önce yapılan müdürlük mülakatlarında hazırlanmış torpil listeleri üzerinden puanlar verildiğini açıklamış ve isimler de vermiştik.

Şu yaşadığımız olaylar bazı menfaat gruplarını birbirini satmak durumunda bırakabilir. Suç ve günah asla gizli kalmaz, kul hakkı affedilmez.

Aslan gibi insanların geleceğini çalarak, kirli bir gelecek planlayanlar gün gelecek kendilerini kurtarmak için tüm tezgahları açıklayacaktır.

Duam kul hakkı yemeyi hastalık haline getirmiş, kamudaki tüm mikropların bir an önce açığa çıkmasıdır. Allah hiç kimseyi adaletten ayırmasın.

Hangi mevki ve makamda olursa olsun tüm kamu çalışanlarına tavsiyem, hiç kimsenin tetikçiliğini yapmamalarıdır. Kul hakkı er veya geç çıkar."

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.