Koncuk'tan Zehir Zemberek Terör Açıklaması

Koncuk'tan Zehir Zemberek Terör Açıklaması

Hain terör kalleş yüzünü yine gösterdi. Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde Hakim ve Savcı lojmanları yakınında yaşanan patlamada 11 yaşındaki Ahmet Oktay Günak ve mahalle bekçisi İbrahim Kete şehit oldu, 34 vatandaşımız ise yaralandı.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, alçak saldırıyı lanetlerken, terörle mücadelede karalılık vurgusu yaptı. 
Genel Başkan İsmail Koncuk; 
"Milletimizin birliği ve dirliğini hedef alan kalleş terör Şanlıurfa'da bir kez daha iğrenç yüzünü göstermiş ve ne yazık ki daha 11 yaşındaki bir evladımız ile mahalle bekçimiz şehit olmuştur. 
Masum çocukları katledecek kadar alçaklaşanların döktükleri kanda boğulacakları bir gerçektir.  
Daha 11 yaşındaki bir çocuğu şehit eden alçaklar inanıyoruz ki, yakalanacaklar ve adalet önünde hak ettikleri cezaları alacaklardır. 
Peygamberler şehri olan Şanlıurfa'yı kana bulayan teröristler bilmelidirler ki, asla başarılı olamayacaklar, amaçlarına ulaşamayacaklardır. 
Bu milletin üzerinde hain ve sinsi planlar yapanların hevesleri geçmişte olduğu gibi bugünde kursaklarında kalacaktır. 
Türkiye Kamu-Sen camiası adına Viranşehir'de yaşanan bu hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, ailesine sabırlar diliyor, yaralılarımıza ise acil şifalar temenni ediyorum" dedi.

TÜRK EĞİTİM SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.