MAHKEME KADIYA MÜLK DEĞİ

MAHKEME KADIYA MÜLK DEĞİ

MAHKEME KADIYA MÜLK DEĞİ

 Yeni yasayla birlikte MEB’de başlayan değişim çalışmaları doğrultusunda  Milli Eğitim Müdürlüğünde ve ilçelerde değişim haberini almış bulunuyoruz. Milli Eğitimdeki bu değişikliği olumlu buluyor ve destekliyoruz. İstişareyi esas almayan, tarafgir davranan , STK’larla çalışmayı beceremeyen, kendi dünya görüşlerini makama taşıyan, tarafgir davranan yöneticilerin değişmesi elzemdir. ÖĞ-DER’i dışlayıp Eğitim toplantılarına davet etmeyen, düzenlediğimiz Uluslararası Eğitim toplantısında ve farklı organizelerimizde Milli Eğitim’i temsil ettirmeyen  idareciler mahkemenin kadıya mülk olduğunu zannettiler.

      Milli Eğitim Müdürlüğüne İmam Hatip camiasından atanan Milli Eğitim Müdürüne hayırlı olsun diyoruz. Yapacağı hayırlı hizmetlerde Eğitim Derneği  ÖĞ-DER olarak yanında olacağımızı belirtiyoruz.Atanacak tüm idarecilere başarılar diliyoruz.
 Okullarımızda da maalesef istişareye kapalı, ben yaptım oldu zihniyetinde çalışan, liderlik özelliklerini taşımayan, başörtülü öğretmenlere tutanaklar hazırlayıp tehditler savuran, verimli çalışamayan müdür ve yardımcılarının da  aynı şekilde değişmesinin faydalı olacağını düşünüyoruz.
  Bu arada 18 Mart Çanakkale Zaferinin 99'uncu yılında aziz şehit ve gazilerimizi rahmetle anıyoruz. Halkların tarihinde onurla, gururla kutladıkları mücadeleler, zaferler vardır. Çanakkale Zaferi de bu destansı zaferlerden biridir.
    Çanakkale Zaferi, emperyalistlerin silah, cephane, teknoloji  gücü ne kadar fazla olursa olsun, haklılığına ve yeneceğine inanmış, imanlı ve inançlı bir halk karşısında duramayacağının kanıtıdır. Dünya tarihinde ilk defa, emperyalist ülkelerin topluca saldırarak işgal etmek istedikleri ülkemiz, mazlum milletlere teslim olmamayı, emperyalistlerin yenilmelerinin kaçınılmaz olduğunu göstermiştir.Bu milli ruha ve imana sahip olduğumuz müddetçe  hiç bir güç bizleri yenemeyecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.