Memur Sen 10 milyon imzayı Ankara'ya gönderdi

Memur Sen 10 milyon imzayı Ankara'ya gönderdi

Konuyla ilgili bir basın açıklaması yapan Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen İzmir İl Başkanı Abdürrahim Şenocak, “Kampanyayı başlattığımız günden itibaren İzmirlilerin ilgisi, bizi ziyadesiyle memnun etmiştir.

 Halktan karşılık bulacağına inandığımız kampanyamızın beklentimizin üzerinde ilgi görmesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesi olmuştur. Darbecilerini yargılayan Türkiye, darbe anayasasıyla yönetilme, hattâ darbe anayasasında bile yer almayan kılık kıyafet yönetmeliğiyle kamu görevlilerinin özgürlüklerinin kısıtlanması ayıbından kurtulmalıdır. Türkiye'nin en büyük sivil toplum örgütü ve memur sendikaları konfederasyonu olarak üzerimize düşeni yaptık. Milletimizin yasakların kaldırılmasına yönelik taleplerini, imza kampanyamızla Sayın Başbakan'a iletiyoruz. Bundan sonra sorumluluk hükümetindir, TBMM'nindir, siyaset kurumunundur.” dedi.

CİHAN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.