Memur-Sen Basın Önünde Görüşmekten Kaçtı

Memur-Sen Basın Önünde Görüşmekten Kaçtı

Türkiye Kamu-Sen Çorum İl Temsilcisi Selim Aydın başkanlığındaki heyet, Memur-Sen İl Temsilcisi ve Sağlık-Sen Çorum Şube Başkanı Ahmet Saatcı'yı ziyaret etti.

 Memur-Sen’in “İş güvencesi kırmızı çizgimizdir” açıklamalarıyla verdiği mesaj üzerine harekete geçen Kamu-Sen yöneticileri, bugün saat 17.00'de yapılan ziyarete basın mensuplarını da davet etti. Ancak iki sendikanın buluşması küçük çaplı bir krize neden oldu.

Kamu-Sen yöneticileri yapılacak görüşmenin kamuoyuna da yansıtılmasını isterken, Memur-Sen yöneticileri görüşmenin basına kapalı bir şekilde gerçekleşmesini istedi. Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatcı, kendisini ziyaret eden heyete geçerli bir sebep sunmadan "Basına kapalı görüşelim" önerisinde bulundu.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın ise, ev sahibi Memur-Sen’in bu kararına basın mensuplarına iletti. Aydın'ın basın mensuplarına bu açıklamayı yaptığı sırada iki başkan arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Kamu-Sen İl Temsilcisi Selim Aydın, “Memur-Sen bu konunun basının huzurunda işlenmesini istemiyor. Sizlerin yapmış olduğunuz açıklamanın üzerine elimizi güçlendirmek ve kamu çalışanlarını rahatlatabilmek adına bizler burada bulunuyoruz. Basının burada olmasının ne mahsuru var? Madem basının yanında görüşmek istemiyorsunuz bizler de çayımızı içip, çıkarız” diyerek ev sahibi Memur-Sen’in kararına tepki gösterdi.

Bunun üzerine Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Saatçi ise, "Yanlış anlaşılmaya sebebiyet vermeyelim. Biz her platformda 657'yi konuşur, tartışırız. Basın mensubu arkadaşlar çıktıktan sonra her konuyu görüşebiliriz" dedi.

Kamu-Sen ile Memur-Sen başkanları arasındaki bu görüşme, gazeteciler tarafından görüntü alınmasının ardından basına kapalı olarak devam etti.

Kaynak: Yaylahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.