Memura coplu müdahale

Memura coplu müdahale

Mersin'de Kamusen üyesi yaklaşık 1000 kişi hastane caddesinden Ak Parti ilçe binasına yürümek isteyince olan oldu

Mersin'de memurların grev yaptığı sırada Kamusen üyesi yaklaşık 1000 kişi hastane caddesinden Ak Parti ilçe binasına yürümek isteyince polis müdahalesiyle karşılaştı.

Biber gazı ve cop kullanan polislerle kendilerine sopalarla karşılık veren memurlar arasında arbede yaşandı, 3'ü polis, 10 kişi yaralandı.


Merkez Akdeniz İlçesi Mahmudiye Mahallesi'ndeki sendika binası önünde saat 11.30 sıralarında toplanan Türk Kamu-Sen üyeleri yaklaşık 500 metre uzaklıkta Nusratiye Mahallesi Hastane Caddesi üzerindeki Ak Parti Akdeniz İlçe Başkanlığı'na doğru yürüyüşe geçti. Eylem için geniş güvenlik önlemleri alan Mersin Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Hastane Caddesi'ni panzerlerle kapatıp, grubun yürüyüşünü engellemeye çalıştı.
POLİSLERLE MEMURLAR BİRBİRİNE GİRDİ
Ellerinde bayraklar ve dövizler taşıyıp, hükümet aleyhinde sloganlar atan grup, ısrarla yürümeyi sürdürünce çevik kuvvet polisleri biber gazı ve coplarla müdahale etti. Memurlar da ellerindeki bayrak ve döviz sopalarıyla karşılık verdi. Yaşanan arbedede sopa, tekme ve yumruk darbeleriyle 3 polis ile 7 memur çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan ambulanslarla hastanelere kaldırıldı.
Müdahalenin ardından dağılmayan grup, oturma eylemi başlattı

internethaber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.