Müdür Yardımcılığı Atamalarında Noter Tasdikli Torpil

Müdür Yardımcılığı Atamalarında Noter Tasdikli Torpil

MEB ,Müdür Yardımcılığı Atamalarında Noter Tasdikli Torpil...

NOTER TASDİKLİ TORPİL
     
   MEB.in 3-21 Temmuz 2017 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ,Yönetici Adaylarının  Sözlü Mülakatları başladığında “ MEB’ İN BÜYÜK SINAVI “ başlıklı bir yazı kaleme almış ve Müdür / Müdür Yardımcısı adaylarının girecekleri mülakatlarda, komisyon üyelerinin hakkaniyet ölçülerine riayet edip-etmeyeceklerini, Bakanlığın bu sınavı geçip-geçemeyeceğini sormuştuk. Sadece sormakla kalmadık. Eğitim Bir sen Şube ve İlçe Yöneticilerinin hazırlayarak İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine iletilen ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerince de İl Mülakat Komisyonlarına ulaştırılacağı iddia edilen listelerden biri olan Silivri İlçesi için düzenlenmiş olan “torpil listesi” tarafımıza ihbar olarak ulaşmıştır. Mülakat Komisyonunun, elimize ulaşan “torpil listesi” ne göre hareket edecek bir aczi yet içinde olabileceklerini düşünmemekle birlikte, geçmişte yaşananları da göz önüne alarak,”torpil listesi” ni  mülakatlar başlamadan 3 gün önce,yani 30 Haziran 2017 de, Noter’ e tasdik ettirdik ki, mülakatlar sonuçları açıklandıktan sonra,gelen ihbarın doğruluğunu teyit edelim.
 
  Yeni Kapı Ruhundan, Kapı Kulu ruhun a dönüş …
 
   MEB  Yönetici Mülakat Sonuçları açıklandı ve gördük ki, mülakat komisyonları, Eğitim Bir Senin ellerine tutuşturduğu  listeleri % 100 yakın onaylamışlar, paralel cemaatin elinden alınan ülkemizin kurumlarını  paralel sendikaya teslim etmişlerdir.
 
Mülakat ile memur alırken, yönetici  atamak için mülakat yaparken, “bu bendendir”  “benden değildir “ diye puan vermeyi hangi vicdan,hangi ahlakla açıklayacaksınız ?
 
Bu yaşanan haksızlılara, hırsızlılara kim dur diyecek ?
 
Kim bu kepazeliğe sesini yükseltecek ?
 
Bu rezaletin,2010 Kpss hırsızlığıyla ne farkı var.Türk Eğitim - Sen olarak Kpss  yolsuzluğunu ortaya çıkardığımızda,hırsızları savunanlar,şimdi kendileri hırsızlık yapıyor.
Mülakat sonuçları adaletin öldüğünün resmidir.Bu sonuçlar “Yenikapı Ruhu” ndan  çok uzak ve bize net bir şekilde göstermiştir ki,zaten sakat olan “Yenikapı Ruhu” aslına rücu etmiş, “Kapıkulu Ruhu” na  dönüşmüştür.  
   
  Aynı tiyatro sahnelenmiştir …    
 
  Geçmiş  dönemlerde de aynı oyunlar oynanmış, ele geçirdiğimiz listeleri savcılığa intikal ettirmiştik.Aynı tiyatro tekrar sahneye konarak,haksızlıktan,ötekileştirmeden vazgeçilmeyeceğini  teyit etmişlerdir.Puan hesapları çok titizlikle yapılmış ve Eğitim Bir Sen Üyeleri hariç neredeyse hiç kimsenin müdür olarak atanamayacağı bir sonuç ortaya konmuştur.Bu memlekete adaletle, hakkaniyetle hizmet edecek tertemiz,pırıl pırıl insanlar harcandı. Bilin ki, adaletli davranmadığınız, hakkını veremediğiniz o makamlar bir gün sizin başınıza büyük çorap örecektir.
   
   Yapılan haksızlıkların hesabını mutlaka sorcağız…
 
   Türk Eğitim Sen olarak; ötekileştiren, ayrıştıran, dışlayan zihniyetle mücadelemize azim ve karalılıkla devam edeceğiz. Bu iş burada bitmeyecek, yapılan haksızlıların ve rezilliklerin hesabını öbür dünyaya bırakmayacak ve mutlaka bu dünyada soracağız.
 
     
      Enver DEMİR
Türk Eğitim - Sen İstanbul
  9 Nolu Şube Başkanı
 
      Ekler ;
 
1- Mülakat Komisyon Puanı ve karşılaştırmalı Liste  
2-Noter onaylı  “torpil listesi
 

 Müdür Yardımcılığı Atamalarında Noter Tasdikli Torpil



Müdür Yardımcılığı Atamalarında Noter Tasdikli Torpil

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.