Öğretmenler 5 Eylül'de MEB'e Yürüyor...

Öğretmenler 5 Eylül'de MEB'e Yürüyor...

Öğretmenler 5 Eylül'de MEB'e Yürüyor


Eğitim-Sen'den yapılan açıklama;


Sendikamız, Başbakan ve Bakan Ömer Dinçer`in son açıklamalarını, 4+4+4 yasasını, norm fazlalıklarını, özür grubu atamalarını protesto etmek için yürüyor.4+4+4 gerici, piyasacı eğitim sistemine eleştirilerimiz ve Bakanlığın gerçek yüzünü teşhir çabalarımız karşısında panikleyen Başbakan, MEB ve hükümet üyeleri sendikamızı doğrudan hedef alan açıklamalar yapmaktadır.


Yapılan açıklamalar, yeni eğitim sistemine karşı mücadele eden sendikamızın mücadelede kararlılığı ve programının Başbakan ve Milli Eğitim Bakanı başta olmak üzere tüm hükümet yetkililerini rahatsız ettiğini göstermektedir.


Sendikamız Eğitim Sen, MEB`nın örgütümüzü hedef alan açıklamalarına karşı, 4+4+4 eğitim sistemine, norm fazlalıkları, özür grubu atamalarını protesto etmek için 5 Eylül Çarşamba günü (yarın) 14.30‘da Milli Eğitim Bakanlığı‘na yürüyecek, Bakanlık önünde açıklama yapacaktır. 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.