Öğretmenler Kravatı Da Kıyafet Yönetmeliğini De Takmayacak...

Öğretmenler Kravatı Da Kıyafet Yönetmeliğini De Takmayacak...

Öğretmenler Kravatı Da Kıyafet Yönetmeliğini De Takmayacak

Eğitim Bir Sen yarın tüm Türkiye’de serbest kıyafet eylemi yaparken basın açıklamalı eylemin Ankara’daki adresi Gazi Çiftliği Anadolu lisesi önü olacak.


 
Ankara Memur-Sen ve Eğitim Bir Sen 1 nolu Şube başkanı Mustafa KIR yaptığı açıklamada ‘Yarın Ankara Eğitim Bir Sen şubeleri olarak Kamuda kıyafet dayatmasını protesto amacıyla Serbest Kıyafet Eylemi gerçekleştireceğiz. Yarın 02.01.2013'te iş yerlerine serbest kıyafetle gidiyoruz. Aynı gün Gazi Çiftliği Anadolu Lisesi önünde 10.00’da toplanarak basın açıklaması yapacağız. Basın açıklamamıza ve eylemimize siz değerli basın mensuplarını bekleriz.’ dedi. KIR ayrıca ‘Öğretmene despotik bir mantalite ile başta başörtüsü yasağı ve kravat zorunluluğu gibi belli bir kıyafet zorbalığının getirilmesi ve Ak parti hükümetininse bunu kaldırmak için girişimde bulunmaması büyük bir eksikliktir. İktidarı muhalefeti, sendikası cemaati herkesi ama herkesi bu eylemimize katılmaya ve desteklemeye çağırıyoruz.’ diyerek sözlerini tamamladı. 


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.