ÖZGÜRLÜĞE ATILAN MİLYONLARCA İMZA ANKARA'YA YOLA ÇIKTI

ÖZGÜRLÜĞE ATILAN MİLYONLARCA İMZA ANKARA'YA YOLA ÇIKTI

ÖZGÜRLÜĞE ATILAN MİLYONLARCA İMZA ANKARA'YA YOLA ÇIKTI

 Memur-Sen olarak 'Kamuda Kılık Kıyafet Özgürlüğü İstiyoruz' diyerek başlattığımız 'Özgürlük İçin 10 Milyon İmza' kampanyamız dün itibarıyla sona erdi. Başlangıçta belirlediğimiz 10 milyon imza hedefinin üstüne çıkarak tamamlanan kampanyada toplanan imzalar, il temsilciliklerimiz tarafından genel merkezimize gönderiliyor. Bu imzalar, daha sonra genel merkez yönetimimiz tarafından gereği yapılmak üzere Başbakanlık'a teslim edilecek.

 
Halktan karşılık bulacağına inandığımız kampanyamızın beklentimizin üzerinde ilgi görmesi, ne kadar doğru bir iş yaptığımızın da göstergesi oldu. Milletimiz, Özgürlük İçin 10 Milyon İmza kampanyasına katılarak üzerine düşeni yaptı. Memur-Sen olarak bizler de üyelerimize, ülkemize karşı sorumluluğumuzu bir kez daha yerine getirmiş olmanın vicdani rahatlığını yaşıyoruz. Kampanya sürecinde bize destek olan kişi ve kurumlara da ayrıca teşekkür ederiz.
 
 
İl temsilciliklerimiz, topladıkları imzaları genel merkezimize göndermeye başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.