Sayın Gündoğdu'ya Teşekkür..

Sayın Gündoğdu'ya Teşekkür..

Sayın Gündoğdu'ya Teşekkür..

 Sayın Gündoğdu'ya Teşekkür..

Memur-Sen Ankara İl Temsilcisi Mustafa Kır ve Memur-Sen Ankara Kadınlar Komisyonu üyeleri Genel Başkan Ahmet Gündoğdu'ya başörtüsüne özgürlük mücadelesine öncülük ettiği için teşekkür ettiler.

Genel Başkan Gündoğdu, özgürlükçü ve daha çok demokrasi mücadelesinin devam edeceğinin altını çizerek kamuda başörtüsü özgürlüğü kampanyasına 12 milyon 300 bin imza veren herkese teşekkür etti.

 

Memur-Sen Ankara İl Temsilcisi Mustafa Kır ve Memur-Sen Ankara Kadınlar Komisyonu  üyeleri Genel Başkan Ahmet Gündoğdu'ya teşekkür ziyaretinde bulundular. Genel merkez Mehmet Akif İnan Konferans Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan  Genel Başkan Gündoğdu, Memur-Sen'in istikametinin her zaman hak ve insan merkezli, mazlumdan yana olduğunun altını çizdi. Genel Başkan Gündoğdu, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletin yanında demokrasi ve özgürlüklerden yana duruşun devam edeceğini ifade ederek şunları söyledi, "Memur-Sen'in duruşu insan hakkı merkezli, hak merkezli, mazlum merkezlidir. İstikametimizi ve duruşumuzu hiç bozmadık. Durduğumuz bu istikamette ter akıtmamız önemliydi.  28 Şubat sürecinde 720 öğretmen kıyıma tabi tutulduğunda mücadelede yer almıştık.  Bugün Allaha hamd ediyorum. Çünkü o süreçte atılan tüm arkadaşlarımızla birlikte mücadele vermiştik. Bugün de 28 Şubat'ın mağdur ettiği arkadaşlarımızın özlük haklarıyla beraber görevlerine iade edilmeleri için verilen mücadelede yer aldığım için şükrediyorum. Türkiye her geçen gün insan hak ve özgürlüklerini daha da artıran bir dönemi yaşıyor. Milletin meclisine başörtüsüyle girdiği için vekiline haddi bildirilen bir dönemden başörtüsüyle meclise girilebilen bir döneme geldik.  Yarın başörtüsüyle meclise giren vekillerimiz olacak. Daha yaşanılır bir Türkiye için başı örtülüsü, başı açığı, Türkü, Kürdü, Lazı, Çerkezi, Alevisi Sunnisi ile birlikte mücadele ettik."

 

Genel Başkan Gündoğdu, başörtüsüne özgürlük mücadelesinde, başı açık kadınların çok fazla emek verdiğinin altını çizdi. Memur-Sen'in 10 milyon imza kampanyasını anımsatan Gündoğdu, " Özgürlük için 10 milyon imza kampanyamıza toplumun her kesiminden büyük destek aldık. Başörtülü kadınlarımızdan daha çok bu kampanyaya destek verip sahip çıkan başı açık kadınlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine bu kampanyaya sadece kadınlarımız değil erkekler de sanki örtünme kendilerine emredilmişçesine mücadele ettiler. Daha demokratik ve özgür bir Türkiye için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

 

Memur-Sen Ankara İl Temsilcisi Mustafa Kır ise yaptığı konuşmada  başörtüsü özgürlüğü için verilen mücadeleye öncülük eden Genel Başkan Ahmet Gündoğdu'ya teşekkür etti. Başkan Kır, "Hiç şüphesiz bu mücadele  en büyük öncülüğü Genel Başkanımız Ahmet Gündoğdu yaptı. Kendisine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Türkiye'nin gerçek anlamda demokrasi ve insan haklarına kavuşmasında Memur-Sen'in ve onun değerli genel başkanının  çok büyük gayretleri vardır. Memur-Sen Ankara il başkanları olarak kadınlar komisyonunun isteği üzerine başörtüsü özgürlüğü mücadelesi veren başta genel başkanımız olmak üzere tüm Memur-Sen ailesine teşekkür için buradayız." ifadelerini kullandı.

 

Memur-Sen Ankara Kadınlar Komisyonu Başkanı Nedime Süslü de hak için haktan yana tavır almak için yola çıktıklarını söyledi. Başkan Süslü, Genel Başkan Gündoğdu'nun kadınların özgürlük mücadelesinde önderliğine ve emeklerine teşekkür etti.

Yapılan konuşmaların ardından Genel Başkan Ahmet Gündoğdu  beraberindeki heyetle birlikte üzerinde 'Başörtüsü Özgürlüğün İçin Memur-Sen Konfederasyonu'na teşekkür ederiz" yazan pastayı kesti.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.