SENDİKACILIĞA HEVESLENEN DAİRE BAŞKANI!

SENDİKACILIĞA HEVESLENEN DAİRE BAŞKANI!

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MEB Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk’ün bir sendikanın toplantısına katılmasını sert bir dille eleştirdi Koncuk şunları kaydetti:

“MEB Strateji Geliştirme Daire Başkanı Mehmet Baki Öztürk sendikacılığa heveslenmiş anlaşılan. Adıyaman'da sendikal faaliyete katılmış ardından sendikacılarla birlikte Valiyi de ziyaret etmişler.  Kutlarım!

Bak M. Baki Öztürk, bir sendikanın eğitim konusundaki toplantılarına katılabilirsin, ancak sendika teşkilat toplantısında ne işin var?

MEB Strateji Geliştirme Başkan'ı M. Baki Öztürk anlaşılan, Adıyaman'da adresi karıştırmış, gittiği yeri MEB toplantı salonu zannetmiş.

Bu duruma bakınca MEB'in strateji geliştirmede bu kadar başarılı olmasının sebebi anlaşılıyor. Keşke bir iki okulu da ziyaret edip üyelik formu doldursaydı. İş o zaman tamam olurdu. M. Baki Öztürk bize de bekleriz.”

TÜRK EĞİTİM SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.