Sendikadan müfettiş tepkisi

Sendikadan müfettiş tepkisi

Tunceli’de Eğitim- Sen üyeleri, Milli Eğitim Teftiş Kurulu Başkanlığı yapan müfettiş Ahmet Şener Seven’in sendika üyesi öğretmenlere haksız ceza verdiğini ileri sürerek Milli Eğitim Müdürlüğü önünde oturma eylemi yaptı.

Eğitim-Sen Tunceli Şubesi üyesi yaklaşık 100 öğretmen, Milli Eğitim Müdürlüğü’nde toplanarak, kentte Teftiş Kurulu Başkanı olan müfettiş Ahmet Şener Seven’in sendikalarına üye öğretmenlere baskı yaptığı iddiasıyla oturma eylemi yaptı. Eğitim-Sen Tunceli Şube Başkanı Hasan Ölgün, müfettiş Ahmet Seven’in başka bir sendika ile işbirliği sonucunda kendi sendikalarına üye öğretmenlere ceza verdiğini ileri sürdü. Ölgün, şöyle dedi:


"İlgili makamlara soruyoruz. Eğitim-Bir Sen üyelerinin soruşturma dosyalarında korumacı davranan ama Eğitim-Sen üyeleri ile ilgili soruşturmaları ise en ince ayrıntısına kadar inceleyip nerede ceza veririm niyetinde olan Ahmet Seven’i daha ne kadar koruyacaksınız? Çalışma bürosunu Eğitim-Bir Sen’in adeta ofisi gibi kullanmasına ne kadar sessiz kalacaksınız? Eğitim-Sen üyelerine karşı bu kadar art niyetli davranan Ahmet Seven’in çalışma barışına daha büyük zarar vermesine ne zamana kadar müsaade edeceksiniz?"

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.