Sırf Bunun İçin İşlerini Kaybettiler!

Sırf Bunun İçin İşlerini Kaybettiler!

Genel Başkan Mahmut Arslan, Konfederasyona bağlı Hizmet-İş Sendikasıile Akdeniz Belediyesi arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi imza törenine katıldı.

Genel Başkan Mahmut Arslan, HAK-İŞ’in işçi-işveren ilişkilerini sosyal ortaklık üzerine inşa ettiğini belirterek “Emekçilerle birlikte toplumun bütün kesimlerini kapsayan bir sendikal anlayışı temsil ediyoruz” dedi.

Arslan, “HAK-İŞ olarak Türkiye’nin her ili ve her kurumunda üyelerimizin hak ve alacakları konusunda yoğun bir gayret gösteriyoruz. Akdeniz Belediyesi’nde çalışan işçi kardeşlerimizin toplu iş sözleşmesini imzalıyoruz. Sayın Başkanımıza destek ve katkılarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz. Tarafların memnuniyeti ile sonuçlanan sözleşmenin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Arslan, Hak-İş ve bağlı sendikaların 8 bin 500 üyesinin işten atıldığına değinerek, "Suçları, kusurları yok. Sadece AK Partili, MHP'li oldukları için işlerini kaybettiler." dedi.

Hizmet-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Halil Özdemir de işçilerin ücretlerinde iyileştirme yapılması için çalışma içerisinde olduklarını belirterek, hiç bir işçinin maaşlarında geriye gitme olmayacağını kaydetti.

Konuşmaların ardından Arslan ve Gültak, toplu iş sözleşmesini imzaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.