TALİP GEYLAN, TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

TALİP GEYLAN, TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Türk Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen’in 24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak 6. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlık görevine aday olduğunu açıkladı.

Türk Eğitim-Sen Genel Teşkilatlandırma Sekreteri Talip Geylan, Türk Eğitim-Sen’in 24-25 Şubat tarihlerinde yapılacak 6. Olağan Genel Kurulu’nda genel başkanlık görevine aday olduğunu açıkladı. 1999 yılından beri Sendikanın genel merkez yönetiminde çeşitli görevler üstlenen Geylan, son olarak 2014 yılında gerçekleştirilen 5. Olağan Genel Kurul’da Sendikanın teşkilatlardan sorumlu genel sekreterlik görevine seçilmişti.

Talip Geylan Kimdir?

1972 yılında Çorum-Osmancık'ta doğdu. Temmuz 1993 döneminde Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fak. Felsefe Bölümü’nden mezun oldu. Gazi Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü’nde Yüksek Lisansını tamamladı. 1997 yılında Ankara'da Felsefe Öğretmeni olarak göreve başladı. 1998-1999 yıllarında MEB Talim ve Terbiye Kurulu Ders Kitapları İnceleme Komisyonu’nda görev yaptı. 1992-1999 yılları arasında değişik sivil toplum kuruluşlarında yönetici olarak görev aldı. 05-12-1999 tarihinde Genel Basın ve Sosyal İlişkiler Sekreteri olarak sendikada görev aldı. 09-10 Mart 2002 tarihinde yapılan 1. Merkez Genel Kurulunda Genel Dış İlişkiler ve Basın Sekreteri olarak seçildi. 2. ve 3. Olağan Genel Kurulda da bu görevine yeniden seçildi. 24-25 Ekim 2009 tarihinde yapılan Olağanüstü Merkez Genel Kurulu’nda “Genel Teşkilatlandırma Sekreteri ” görevine seçildi. 5-6 Şubat 2011 tarihinde yapılan 4. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda ve 1-2 Şubat 2014 tarihinde yapılan 5. Olağan Merkez Genel Kurulu’nda da bu görevine yeniden seçildi. Geylan evli ve 3 çocuk babasıdır.

TALİP GEYLAN, TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Talip Geylan: En Büyük Arzum Bu Emaneti Daha Da Güçlendirerek Gelecek Nesillere Teslim Etmektir

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanlığı adaylık sürecine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Talip Geylan, yıllarca Sendikamız’da 2008 yılından beri genel başkanlık yaparak sendikacılığa değer katan ve sendikal performansıyla rol model olarak çıtayı yükselten Genel Başkanımız İsmail Koncuk’tan sonra bu kutlu göreve talip olarak son derece ağır bir sorumluluk altına girdiğimin bilincindeyim. Ancak Sayın genel Başkanın Türk memur sendikacılığında emeği ve ön görüleriyle döşemiş olduğu bu yolda ondan edindiğim bilgi ve deneyimlerin büyük katkısı olacağını biliyorum.

Çekirdekten yetişerek uzun yıllar çeşitli görevlerde bulunduğum davama şimdi de genel başkan olarak hizmet vermek istiyorum. Elbette delegelerimizin teveccühü her şeyin üzerindedir. Bir bayrak yarışı olarak gördüğüm bu hizmeti, en güzel şekilde yürütmek ve büyüklerimizden alacağımız emaneti gelecek kuşaklara daha da güçlendirerek teslim etmek için var gücümle çalışacağım.

Ülkemizin kaderinin yeniden yazıldığı bu zorlu günlerde, içimizde ve dışımızda sayısız düşmanlarla çevrilmiş ülkemizin bekası yolunda verdiğimiz mücadelede, milli ve yerli duruşun adresi olan Türk Eğitim-Sen’e Genel Başkan olmak, benim için bir gurur vesilesidir. Türk Eğitim-Sen teşkilatı bundan önce olduğu gibi bundan sonra da yek vücut olarak muhatap olacağı her sıkıntıyla baş edecek ve ortaya konulan hedeflere ulaşabilecek inanç ve kararlılığa sahiptir.

TALİP GEYLAN, TÜRK EĞİTİM-SEN GENEL BAŞKANLIĞINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Bu vesileyle Türk Eğitim-Sen gibi mümtaz bir sivil toplum kuruluşunun, kamu çalışanlarının gönlünde yer etmesini sağlayan, emekleri, bilgi birikimi, sağ duyusu, ilkeli ve kararlı duruşuyla örnek bir lider olarak herkesin takdirini kazanan Genel Başkanımız İsmail Koncuk’a da şahsım ve camiamız adına teşekkürlerimi sunuyorum.

Çıktığımız bu hizmet yolunda Rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.