TES ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

TES ÖĞRETMENLER GÜNÜNDE ŞEHİT ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

Mardin Türk Eğitim Sendikası öğretmenler gününde 1994 yılında mardinin savur ilçesinde şahit edilen öğretmenleri mezarları başında dualar ile vefa örneği gösterdi.

 Türk Eğitim-Sen Mardin şube yönetimi 5 Kasım 1994 yılında Savur Başkavak'ta görev yaparken 3 arkadaşıyla birlikte şehit edilen Yeşillili öğretmen Mehmet Zeki ÖDÜK'ün kabri başında onun ve tüm şehit öğretmenleri ruhuna Yasin-i Şerif okudu.

  İl Başkanı Bahattin BİÇER şehitlerini unutan toplumların geleceğinin olmayacağını belirterek şehitlerimize gereken önemi gerçekten toplum olarak vermemeye başladık bu da bizim için sonun başlangıcı olmaya başlar.Şehit öğretmen Mehmet Zeki  abimizin hikayesini okudukça tüylerimiz diken diken oluyor onu unutmak cesaretimizi unutmaktır ,onu unutmak kahramanlığımızı unutmaktır.Allah tüm şehit öğretmenlerimizin mekanını cennet eylesin ,şehit öğretmenlerimizi unutturmayı nasip etmesin.Şehit öğretmenlerimiz bize hem bu dünyada hem de ahirette kılavuz olmaya devam edecektir



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.