Türk Eğitim Sen Genel Başkanı'ndan Açıklamalar

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı'ndan Açıklamalar

Birbiri ardına gelen şehit haberleri yüreklerimizi yakmaya devam ederken, acı haberler bu kez Van ve Mardin'den geldi.

 Van'ın Çaldıran ilçesinde çıkan çatışmada dört askerimiz şehit olurken, Mardin'in Dargeçit ilçesinde yaşanan çatışmada ise iki askerimiz ve bir köy korucumuz şehit oldu.

Türkiye Kamu-Sen ve Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk bölgeden gelen acı haberlere ilişkin bir mesaj yayınlayarak, şehitlerimize yüce Allah'tan rahmet, milletimize ise baş sağlığı diledi. 
Genel Başkan Koncuk mesajında; 
"Hain terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ederken peş peşe gelen şehit haberleri yüreklerimizi yakmaktadır. 
Bugün, Van ve Mardin'de yaşanan çatışmalarda şu ana kadar altı askerimiz ve bir köy korucumuz şehit olmuştur. 
Bu topraklarda kirli emellerini gerçekleştirmeye çalışan karanlık eller saldırılarını iyice artırmakta ve ülkemize kefen biçmeye çalışmaktadırlar. 
Ancak şunu çok iyi bilmelidirler ki, bu millet kendisine yönelik bu kirli oyunları bozacak, yapılan bütün planları boşa çıkaracaktır.
Milletimizin birliği, dirliği ve beraberliği asla bozulmayacak, bin yıldır kanla suladığımız bu topraklarda huzur ve barış içinde yaşamaya devam edeceğiz.  
Türkiye Kamu-Sen camiası adına, Van ve Mardin'de şehit olan vatan evlatlarımıza yüce Allah'tan rahmet, aileleri, yakınları ve Türk milletine baş sağlığı diliyor, yaralı askerlerimize acil şifalar temenni ediyorum. Milletimizin başı sağolsun" dedi.

TÜRK EĞİTİM SEN

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.