Türk Eğitim Sen Tutuklanan Şube Başkanına Sahip Çıkmadı

Türk Eğitim Sen Tutuklanan Şube Başkanına Sahip Çıkmadı

Yaptığı Basın Açıklaması Nedeniyle Tutuklanan Şube Başkanına Türk Eğitim Sen Genel Merkezi sahip çıkmadı.

 

Türk Eğitim-Sen Kayseri Şube Başkanı A.İhsan Öztürk’ün yaptığı basın açıklaması sitelere yansımış ve yaptığı açıklama nedeniyle tutuklandığı haberleri geçilmişti. Tutuklanmasına neden olan konuşmasında hükümet yetkililerine ve özellikle Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a ağza alınmayacak cümleler kuran Şube Başkanını genel merkez yalnız bıraktı.

Şube Başkanı A.İhsan Öztürk’ün tutuklandığına ilişkin haberler sonrası kamuoyuna hiçbir açıklama yapma gereği duymayan Türk Eğitim Sen genel merkezi ile Kayseri Şube arasında sorun olup olmadığı konuşulmaya başlandı. Genel merkez adaylığı, kongrede yaptığı çıkışlar ve yaptığı eylem tarzı ile devamlı tartışma alanının içinde kalan Kayseri Şube Başkanı’nın teşkilat içinde de giderek yalnızlaştırıldığı konuşuluyor.

Türk Eğitim Sen’in ‘PKK’ya Hakaret Eden Sendikacı Tutuklandı’ diye basına yansıyan olaya ilişkin açıklama yapıp yapmayacağı ise merak konusu...


Türk Eğitim Sen Şube Başkanının küfürlerle dolu Skandal konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ

Ajanskamu

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.