Türkiye Kamu-Sen'den 1 Mayıs Kararı

Türkiye Kamu-Sen'den 1 Mayıs Kararı

Türkiye Kamu-Sen'in, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, genel başkanlar, genel merkez yöneticileri ve üyeleriyle Anıtkabir'de olacağı bildirildi.

Türkiye Kamu-Sen'in, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, genel başkanlar, genel merkez yöneticileri ve üyeleriyle Anıtkabir'de olacağı bildirildi

Türkiye Kamu-Sen'den yapılan yazılı açıklamada, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü'nde, genel başkanlar, genel merkez yöneticileri ve üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecekleri belirtildi.

Açıklamada, Türkiye Kamu-Sen olarak 1 Mayıs'ta cumhuriyete ve devlete bağlılıklarının, emek ve alın terine olan saygılarının Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebedi istirahatgahından tüm Türkiye'ye bir kez daha ilan edileceği ifade edildi.

Anıtkabir'de, Atatürk'ün mozolesine çelenk konulmasının ardından Anıtkabir özel defterinin imzalanacağı ve yapılacak basın açıklamasıyla çalışma hayatının sorunlarının gündeme taşınacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.