TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYE VE ÇOCUKLARINA ÖZEL, KKTC’DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ FIRSATI

TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYE VE ÇOCUKLARINA ÖZEL, KKTC’DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ FIRSATI

TÜRKİYE KAMU-SEN ÜYE VE ÇOCUKLARINA ÖZEL, KKTC’DE ÜNİVERSİTE EĞİTİMİ FIRSATI

 Üniversite tercih döneminin başladığı şu günlerde Türkiye Kamu-Sen üyelerine özel yavru vatan KKTC’de eğitim ve öğretim faaliyetlerine devam eden iki ayrı Üniversite ile imzaladığımız protokollerimiz bu yılda devam ediyor.

 

AKDENİZ KARPAZ ÜNİVERSİTESİNDEN TÜRKİYE KAMU-SENLİLERE YÜZDE 50 İNDİRİM

KKTC’nin Başkenti Lefkoşa’da bulunan Akdeniz Karpaz Üniversitesi Türkiye Kamu-Sen üyelerine yüzde 50 oranında indirimli eğitim fırsatı sağlıyor.

Yapılan protokole göre, Üniversite’nin eğitim hizmetlerinden üyelerimiz ve çocukları yüzde 50 indirimli faydalanabilecekler. Ayrıca kaçırılmayacak bu eğitim fırsatından 5 yıl boyunca fiyat garantisi alarak yararlanacaklar.

Buna göre, üyelerimizin çocukları hazırlık okuluna, İşletme Fakültesine, Turizm ve Otelcilik Fakültesine ve tüm meslek okullarına 5.500 TL ödeyerek gidebilecekler. 1 yılı hazırlık olmak üzere bu fiyat 5 yıl boyunca sabit kalacaktır.

 

LEFKE AVRUPA ÜNİVERSİTESİNDEN ÜYELERİMİZE YÜZDE 30 ÖĞRENİM, YÜZDE 20 YURT İNDİRİMİ

KKTC’nin önde gelen eğitim kurumlarından Lefke Avrupa Üniversitesi ile yapılan anlaşmada da yine üyelerimiz ve çocuklarına özel birçok indirim sağlandı.

Türkiye Kamu-Sen ile Lefke Avrupa Üniversitesi arasında imzalanan protokole göre, ÖSYM sınav sonuçlarıyla üyelerimizin çocuklarına Lefke Avrupa Üniversitesi’nde öğrenim harcı tutarı üzerinden %30 ve yurt harcı tutarı üzerinden %20 indirim sağlanacak.

Yapılan protokollerden, Türkiye Kamu-Sen'e bağlı sendikalarımıza üye kamu çalışanlarının, 1. derece yakınları faydalanabileceklerdir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.