YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ANLAYIŞA

YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ANLAYIŞA

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk Facebook sayfasında"Atama yoksa, oy da yok" diyen öğretmen adayına Başbakan Erdoğanın " Sağol, o oy senin olsun" açıklamasına cevabı

 YAZIKLAR OLSUN BÖYLE ANLAYIŞA, BAŞBAKAN BU YAKLAŞIMI VE TEPKİSİ İLE MİLLETEN NE KADAR UZAKLAŞTIĞINI GÖSTERMİŞTİR.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep gezisinin ikinci günündeki inceleme ve açılışlara, Üçüncü Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyete geçen Beşler Yem Fabrikası’nın açılışını yaparak başladı. Başbakan açılış kurdelasını keserken atama bekleyen bir öğretmenin protestosuna maruz kaldı. "Şubat'ta atama istiyoruz" diyen öğretmene Başbakan'ın yanıtı olumsuz oldu. Başbakan Erdoğan, "Atama yoksa, oy da yok" diyen öğretmen adayına "oyunu kendine sakla bize kimin oy vereceği belli" diyerek sert çıktı.


"BİZ NE SÖYLEDİYSEK O OLUR"

Başbakan Erdoğan, yanındaki bakanlarla tesisin açılış kurdelesini keserken kalabalık arasında atanamayan öğretmen olduğu öne sürülen bir kişi "Şubatta atama bekliyoruz" diye bağırdı. Bunun üzerine Başbakan Erdoğan, "Kusura bakmayın. Biz bir şey söylediysek olur. Ne söylediysek o olur. Başkası olmaz" yanıtını verdi.

"AL OYUNU KENDİNE SAKLA"

Aynı kişinin "Size oy yok" demesi üzerine Başbakan Erdoğan, "Sağol, o oy senin olsun. Biz öyle spekülasyonlara girmeyiz. Al onu kendine sakla. Tamam kendine sakla. Gereken yere ver. Bize kimin oy vereceği belli" dedi. Polisler kimliği açıklanmayan protestocu öğretmen ile yanındaki bir kişiyi, kalabalık arasında gözaltına alıp götürdü.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.