İlkatama Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuruları Devam Ediyor

İlkatama Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuruları Devam Ediyor

MEB, İlk atama Sözleşmeli Öğretmenlik Başvuruları Devam Ediyor.

 Milli Eğitim Bakanlığı, 9 Ekimde atamasını yapacağı 20 bin sözleşmeli öğretmen için ilk atama ekranını dün açtı ve başvuruları almaya başladı. Başvurunun ilk günü dün sona erdi ve bugün ile birlikte ilk atama ekranı 3 gün daha açık kalacak.

 Tercih yapmaya hak kazanan yani 60,00 puan üzerinde alan öğretmen adayları ve bu adaylar arasında tercih yapmayı düşünen adaylar, 7 Ekim Cuma günü mesai bitimine kadar tercihlerini yapıp, tercih ekranında seçtikleri İl Milli Eğitim Müdürlüklerine tercihleri onaylatmaları gerekmektedir.

Tercihleri, Sistem Üzerinden Giriş veya E-Devlet şifresi ile giriş yapılarak ilkatama.meb.gov.tr adresi üzerinden gerçekleştiriliyor. Adaylar, en fazla 20 tercih yapabiliyor ve isteyen aday tercih dışı atama için 21. tercihi işaretleyebiliyor.

 MEB, Ekim dönemi ilk atama, sözleşmeli öğretmenlik atamaları ile ilgili gelişmeleri yakından takip edip sizleri bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam ediniz.

 Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.