İsmail Koncuk: MEB torpili önleyecek bir yöntem oluşturmalı

İsmail Koncuk: MEB torpili önleyecek bir yöntem oluşturmalı

İsmail Koncuk: MEB torpili önleyecek bir yöntem oluşturmalı

 Türk Eğitim Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk twitter hesabı üzerinden KHK kararname ile resmi gazetede yayımlanan sözleşmeli öğretmenlik ve mülakayla öğretmen alımını eleştirdi. İŞTE O TWEETLER

Sözleşmeli öğretmenlik ve mülakat KHK ile Resmi Gazetede yayınlandı.3+2 yıl şartı, 4+2 olarak yayınladı.Sorumluluğu destekleyenlere aittir.

Atanacak kadrolara alınacak kadronun 3 katı aday olarak çağrılacaktır, burada en büyük endişemiz torpili olmayanların elenmesi olacaktır.
Çok uğraştık, söyledik engel olamadık.Sn Yılmaz bu konuda mülakat komisyonlarının torpili önleyecek bir yöntemle çalışacağını duyurmalıdır.
MEB torpili engellemek için adayların bildiği bir şifre verebilir, kms üyeleri  gizli tutulabilir.Aday ismiyle değil şifreyle sınava girer.
MEB'in mülakat yöntemi eğitim fakültelerinin de geleceğini belirleyecektir.Öğretmenliğin torpil mesleği algısı eğitim fakültelerini bitirir.

MEBPERSONEL/ÖZELHABER

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.