Öğretmen Adayları İmza Kampanyası Atağı

Öğretmen Adayları İmza Kampanyası Atağı

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan yaklaşık 900 bin öğretmen arasından FETÖ/PDY ile PKK Terör Örgütü bağlantısı olan ne kadar öğretmen varsa hepsinin görevden alınmasını istiyoruz. Bu kişilerin yerlerine ise bu ülkenin ekmeğini yiyip ihanet etmeyecek, ülkemizi eğitim konusunda üst seviyelere taşıyacak gerçek öğretmenlerin atanmasını bekliyoruz.

 15 Temmuz’da yaşanan darbegirişiminden sonra açığa alınan 21.029 öğretmen yerine en kısa sürede yeni öğretmen ataması yapılmalıdır. Yine aynı şekilde FETÖ’ye ait olduğu anlaşılan 936 özelokulun ivedilikle devletleştirilip bu okullara da lisansı iptal edilen öğretmen sayısı kadar (21.000) öğretmen atanmalıdır. 15 Temmuz’dan önce sözü edilen 14.000 öğretmen ataması da yukarıda oluşan ihtiyaçlara eklenerek toplamda 56 bin öğretmenin ataması eğitim-öğretim faaliyetleri aksamaması için en kısa sürede gerçekleştirilmelidir.

 Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde çalışan terör örgütüyle bağlantısı olan öğretmenlerin ülkemizin birliğini beraberliğini bozmasına fırsat vermemek için yeni ve kapsamlı araştırmayla devlet kurumlarından temizlenmesini destekliyor ve yerlerine yeniden atama yapılmasını istiyoruz. Eğitim-öğretim faaliyetlerinin aksamaması adına yapılacak öğretmen atamalarının ise mülakat yoluyla değil, KPSS’ye devlete girmek için başvuran 471.042 öğretmen üzerinden araştırılarak ve neticesinde sistem üzerinden ayıklanarak yapılmalıdır. 471.042 öğretmen içerisinden FETÖ/PDY ve PKK Terör Örgütü ile bağlantısı tespit edilen kişilerin devlet kurumlarına girmesi engellenmelidir. Belirlenen kontenjanlara ise 471.042 öğretmen arasından terör örgütü bağlantısı olanlar tespit edilip geriye kalan “GERÇEK ÖĞRETMENLER” arasından KPSS puanı üzerinden yüksek puandan başlayarak kontenjanlar dolana kadar kadrolu öğretmen ataması yapılmalıdır.

Ülkenin geleceğini düşünen atama bekleyen gerçek öğretmenler, çocuğunun geleceğinidüşünen duyarlı veliler, kutsal meslek olan öğretmenliğin kirletilmesine izin vermeyecek olan görevde olan öğretmenler ve ülkenin geleceğini düşünen vatandaşlar olarak bu bildiriyi imzalıyor, sizlerin huzuruna sunuyoruz.

KAMPANYAYA DESTEK OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ 

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.