Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri Bugün Açıklanacak

Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri Bugün Açıklanacak

MEB, Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yeri bilgisi bugün ikgm.meb.gov.tr üzerinden açıklanacaktır.

 Milli Eğitim Bakanlığı Mayıs/Haziran ayında yapacağı 20.127 sözleşmeli öğretmen ataması için ön başvuruları geçtiğimiz haftalarda almıştı. Atama takvimine göre 27 Mart 2017 tarihinde yani dün adayların mülakata girecekleri merkezlerin bakanlık tarafından ilan edilmesi gerekiyordu.

 Dün geçmesine rağmen bakanlıkta herhangi bir hareketlilik olmadı. Özellikle gece saatlerinde dakikalarca bekleyen atama bekleyen öğretmenler umduğunu bulamadı. Bakanlık, kendi yayınladığı takvime riayet etmedi. Sınav yerleri açıklanmadı, takvimin neden aksadığı ile ilgili de bir açıklama veya duyuru yapılmadı.

 Bakanlıkta bazı atamalar, ilanlar, duyurular veya yapılması gereken işler sistemsel hatalardan dolayı bazı zamanlarda 1 gün gecikebilir. Bunun örnekleri de var. Bugün Sözleşmeli öğretmenlerin mülakat merkezleri ikgm.meb.gov.tr üzerinden açıklanacaktır.

 Takvimin ertelenmesi veya başka bir husus olsaydı bakanlık tarafından muhakkak bir açıklama yapılırdı. O sebepten dolayı bugün, mesai bitmeden 20.127 sözleşmeli öğretmen ataması için mülakat yerleri açıklanacaktır.

 Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.