2017 İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesini Açıklayan İller - 81 İL

2017 İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesini Açıklayan İller - 81 İL

Öğretmenlerin 2017 İl İçi Yer Değiştirmeleri Başlıyor. İl içi atamalar öncesinde il milli eğitim müdürlükleri tarafından il içi öğretmen ihtiyaç listeleri de açıklanmaya başladı.

MEBPERSONEL - 2017 il içi öğretmen ihtiyaç listesini ilk açıklayan il Osmaniye oldu. Mebpersonel.com olarak 81 il milli eğitim müdürlüğünü takip ederek il içi öğretmen ihtiyaç listesini açıklayan illeri güncel olarak sizlerle paylaşacağız. Branş branş hangi ilde ne kadar öğretmen ihtiyaçı var bu haberimizde bulabileceksiniz.

İl içi yer değiştirme başvuruları 22-26 Mayıs 2017 tarihleri arasında alınacak; atamalar valiliklerce 6 Haziran 2017 tarihine kadar sonuçlandırılacak ve ataması yapılanların ilişik kesme işlemleri 12 Haziran 2017 tarihinden itibaren başlatılacaktır.

Bu sebeple il içi öğretmen ihtiyaç listeleri branş branş 22 Mayıs tarihine kadar açıklanacaktır. Bizler de açıklayan illeri KIRMIZI renkle gösterek sizlerle paylaşacağız. 81 il milli eğitim müdürlüğü öğretmen ihtiyaç listesini açıklayıncaya kadar haber güncellenecektir.

Sizler de yorum bölümünden açıklayan illeri bizlerle paylaşabilirsiniz.

2017 İL İÇİ ÖĞRETMEN İHTİYAÇ LİSTESİNİ AÇIKLAYAN İLLER:

















































































MEBPERSONEL.COM / ÖZEL HABER

2017 İl İçi Öğretmen İhtiyaç Listesini Açıklayan İller - 81 İL

2017 İl İçi Yer Değiştirme Kılavuzu İçin

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.