İl Dışı Atamaları-2019 Başvuruları Yarın Başlıyor- İşte Tüm Detaylar

İl Dışı Atamaları-2019 Başvuruları Yarın Başlıyor- İşte Tüm Detaylar

2019 İl Dışı Atamaları Başvuruları Yarın Başlıyor- İşte Tüm Detaylar

İl Dışı Yer Değiştirme Başvuruları Atama Takvimi ve Detayları. 2019 yılı öğretmen atama ve yer değiştirme takvimi MEB tarafından yayımlanmıştı. Peki bu takvime göre öğretmenlerin il dışı yer değiştirme başvuruları ne zaman başlayacak?

İşte İl dışı atama ve başvuru tarihleri

Öğretmenlerin iller arası isteğe bağlı ve zorunlu çalışma yükümlülüğüne bağlı yer değiştirme işlemleri için başvurular 14-20 Haziran tarihleri arasında alınacak. Başvurular MEBBİS üzerinden yapılacak. 

Atamalar ise 24 Haziran 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

Öğretmenlerin 2019 yılı il dışı atama süreci başlıyor. Peki başvurular nereden yapılacak? Başvuru ekranı ne zaman açılacak? İl dışı yer değiştirmeler ile ilgili detaylar Mebpersonel.com'da...

MEB tarafından il dışı atama duyurusu yayımlandı. Duyuruya göre iller arası yer değiştirme başvuruları 14-20 Haziran tarihleri arasında yapılacak. Boş kontenjanlar da 13 veya 14 Haziran'da açıklanacak.

Başvurular MEBBİS üzerinden yapılacak. MEBBİS'e girdikten sonra Başvuru İşlemleri bölümünden il dışı yer değiştirme modülü üzerinden başvurular yapılacak.

Mebpersonel.com olarak il dışı atama süreci ile ilgili gelişmeleri takip ederek sizlerle paylaşmaya devam edeceğiz...

İl Dışı Atamaları-2019 Başvuruları Yarın Başlıyor- İşte Tüm Detaylar

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL

Duyuru İçin Tıklayınız
 

Duyuru Doğrultusunda Başvuru Durumlarına İlişkin Hazırlanan Uygulamaya Erişmek Tıklayınız

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.