İl Dışı Atamaları Saat Kaçta Açıklanacak?

İl Dışı Atamaları Saat Kaçta Açıklanacak?

MEB, illerarası yer değiştirme sonuçlarını bugün açıklayacak. Peki saat kaçta?...

 Milli Eğitim Bakanlığı 2017 yılı yaz dönemi isteğe bağlı illerarası yer değiştirme sonuçları bakanlığın takvimine göre bugün açıklanacak. Atama sonuçlarından sonra ilişik kesme işlemleri başlayacak.

 İl dışı atamalar ne zaman yapılacak? Bugün saat kaçta açıklanacak? gibi soruların cevabı merak ediliyor. Bu soruların cevabı geçmiş yıllarda ve dönemlerde MEB'in gerçekleştirdiği atamalarda mevcut.

 MEB'in il dışı atamalarını geçmiş yıllara baktığımızda ve MEB'in genel eğilimi dikkate alındığında bugün 18.00-20.00 saatleri arasında açıklaması bekleniyor. Küçük bir ihtimalle olsa bile gece yarısına doğru açıklanma durumu da mevcut. 

 Atamaların açıklanma saati ve atamalarla ilgili şu ana kadar bakanlıktan resmi bir yazı veya açıklama yok. Atama sonuçlarını ve süreci yakından takip edip siz değerli okuyucularımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bizi takip etmeye devam ediniz.

Mebpersonel.com / Özel Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.