İl İçi Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıklayan İller - 81 İL

İl İçi Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıklayan İller - 81 İL

Öğretmenlerin MEB 2017 Haziran İl İçi Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıklayan İller Güncel Liste Halinde Mebpersonel.com'da.

MEBPERSONEL - Öğretmenlerin İl İçi Yer Değiştirme Sonuçları Açıklanıyor. Öğretmenlerin 2017 Haziran İl İçi Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıklayan İller Güncel Liste Halinde Mebpersonel.com'da Olacak.

İl içi atama sürecinde son aşamaya gelindi. Atama sonuçları açıklanacak. İl içi yer değiştirme sonuçları il milli eğitim müdürlükleri tarafından açıklanacak. Yer değiştirme sonuçları için son açıklanma tarihi 6 Haziran olarak belirlendi. Yani 6 Haziran Salı gününe kadar tüm illerde il içi yer değiştirme sonuçları açıklanacak.

Mebpersonel.com olarak 81 il milli eğitim müdürlüğünü takip ederek il içi yer değiştirme sonuçlarını açıklayan illeri güncel olarak sizlerle paylaşacağız. Atama sonucunu açıklayan iller KIRMIZI renkle gösterilecektir. Tıkladığınız anda o ile ait atama sonuçlarına ulaşabilirsiniz.

2017 İL İÇİ YER DEĞİŞTİRME SONUÇLARINI AÇIKLAYAN İLLER:













































-



































İl İçi Yer Değiştirme Sonuçlarını Açıklayan İller - 81 İL

MEBPERSONEL.COM / ÖZEL

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.