Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak?

Öğretmenlerin 2017 Yaz Dönemi Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak? Eş Durumu, Sağlık Durumu Atamaları MEB Tarafından Ne Zaman Yapılacak? Öğretmenlerin Özür Durumu Yer Değiştirmeleri Ne Zaman Yapılacak? Detaylar Haberimizde...

Öğretmenlerin 2017 Yaz Dönemi Özür Grubu Atamaları Ne Zaman Yapılacak? Milli Eğitim Bakanlığına bağlı öğretmenlerin 2017 yılı yaz dönemi özür grubu atamaları ne zaman yapılacak? Özür durumu (eş ve sağlık) yer değiştirmeleri ne zaman yapılacak? Detaylar Mebpersonel.com'da.

MEB, özür grubu atamaları yılda 2 kez yapıyor. İlki sömestr tatilinde Ocak-Şubat aylarında yapılıyor. İkincisi ise asıl özür grubu atama dönemi olarak biliniyor ve genelde Ağustos ayında yapılıyor. Mebpersonel.com olarak son 4 yılı incelediğimizde öğretmenlerin özür grubu atamalarının Ağustos ayında yapıldığını görüyoruz. 2017 özür grubu atama sonuçları da Ağustos ayının sonunda açıklanmıştı.

Mebpersonel.com olarak özür grubu atama takviminin şu şekilde olacağını tahmin ediyoruz:

2017 Ağustos ayının 1. veya 2. haftasında duyuru
2017 Ağustos ayının 2. veya 3. haftalarında tercih süreci
2017 Ağustos ayının son haftasında özür grubu atama sonuçlarının açıklanması


Öğretmenlerin 2017 yaz dönemi özür grubu atamalarıyla ilgili gelişmeleri Mebpersonel.com olarak takip ederek sizler aktarmaya devam edeceğiz.

MEBPERSONEL.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.