Özür Grubu Atamaları Yaz Dönemi Tercih Robotu 2016

Özür Grubu Atamaları Yaz Dönemi Tercih Robotu 2016

Milli Eğitim Bakanlığı Özür Grubu Atamaları için hazırlanmış olan tercih robotuna bu sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

  2016 Özür grubu atamaları için sayılı günler kaldı. Mebpersonel.com olarak yine  özür grubu atamaları tercihinde bulunacak öğretmenler için hazırlamış olduğumuz tecrcih robotu sayasinde kayıtlarınını yaparak tercihleriniz hakkında bilgi sahibi olursunuz. MEB tarafından öncelikle il içi ve il dışı atamalarından sonra sıra özür grubu atamalarına geldi. Büyük bir olasıkla  2016 Yaz dönemi özür grubu atamaları  bayram sonrasında yapılacaktır.  Meb tarafından özür grubu atamaları konusunda yapılacak açıklamaları sitemizde anlık olarak bulabileceksiniz.


Mebpersonel.com olarak  Özür grubu (eş durumu)  tercihinden bulucanaklar için oluşturduğumuz 2016   Özür grubu tercih robotu aracılığıyla  Özür durumuna bağlı tercih yapacağınız il ilçe  hizmet puan ve diğer gerekli bilgileri sisteme girdikten sonra oluşacak veriler sayesinde Tercih'te bulacağınız il ve ya ilçede ki genel puan sıralamasını öğrenebileceksiniz.

Mebpersonel.com olarak geçirsiz   girişlerin   yapılmaması için de ip   kontrol   sayesinde tek ip'ten sadece bir   giriş  yapılacaktır.

Sizlerde Özür grubu atamaları konusunda ki tüm sorularınızı sayfamzıda tartışmak için tıklayınız

UNUTMAYALIM, bu sayfayı  paylaşarak ne kadar çok terich yapacak öğretmenlerin  puanını eklemesini sağlarsak o kadar gerçek sonucu yaklaşırız!

Gelişmelerden Haberdar Olmak İçin Bizi  Takip Edin Takip et: @mebpersonelCom



2016 özür grubu tercih robotu ve özür grubu atama konularından her türlü soru ve görüşlerinizi yorum sayfasında yazınız


Mobil girişi yapan ziyaretçilerimiz telefonunun ekranı döndürme özellliğini kullanarak robotun tamamını görebilirler

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.