ÖZÜR GRUBUNDAN YER DEĞİŞTİREMEYENLERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLSİN

ÖZÜR GRUBUNDAN YER DEĞİŞTİREMEYENLERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLSİN

TÜRK EĞİTİM-SEN: ''ÖZÜR GRUBUNDAN YER DEĞİŞTİREMEYENLERİN MAĞDURİYETİ GİDERİLSİN''

 Bilindiği üzere, Bakanlık tarafından 2016 Yılı Yaz Tatili Aile Birliği, Sağlık, Can Güvenliği Mazeretleri Ve Engellilik Durumu İle Diğer Nedenlere Bağlı Yer Değiştirme Duyurusu’nda daha önceki dönemlerde uygulanan il/ilçe emri uygulamasına yer verilmemiştir. Bu sebeple, çok sayıda öğretmenimiz hizmet puanı yetersizliği ya da alanında boş kontenjan bulunmadığından dolayı mazerete bağlı yer değişikliği yapamadığı için mağdur olmuştur.

Türk Eğitim-Sen olarak Bakanlığa gönderdiğimiz yazıda, il/ilçe emri uygulamasına bazı dönemlerde yer verilip bazı dönemlerde verilmemesinin hukuki güvenlik ve idarede istikrarı zedelediğinden söz ederek, 2016 Yaz Tatili mazerete bağlı yer değişikliği işlemlerinde yer değişikliği yapamadığı için mağdur olan öğretmenlerimize il/ilçe emri uygulaması yapılarak oluşan mağduriyetlerin giderilmesi hususunda talepte bulunduk. 

 

İlgili yazımız için tıklayınız 

ÖZÜR GRUBUNDA BİR KEZ DAHA İL/İLÇE EMRİ İSTEDİK
 

ÖZÜR GRUBU TAYİNLERİNDE İL/İLÇE EMRİ İSTEDİK

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.