Abdülcelil Turgut Kimdir MEB - Adana İl MEM Müdürü

Abdülcelil Turgut Kimdir MEB - Adana İl MEM Müdürü

Abdülcelil Turgut Kimdir MEB - Adana İl MEM Müdürü

 Abdülcelil Turgut Kimdir MEB - Adana İl MEM Müdürü Abdülcelil Turgut Kimdir - Adana İl Milli Eğitim Müdürü için ataması yapılan Abdülcelil Turgut Kimdir diye merak eden okuyucularımız için derlenen bu haberimzide Abdülcelil Turgut Kimdir sorusunun yanıtını bulacaksınız. Gün içerisinde açıklanan milli eğitim bakanlığı tarafıdan yeni atamaları yapılan il ve ilçe milli eğitim müdürlükleri için dernen bu haber sayfasenda Adana İl Milli Eğitim Müdürü Abdülcelil Turgut Kimdir sorusunun yanıtını bulacaksınız. Bu kapsamda tüm gelişmeleri yakından takip edebilmek için bizleri resmi facebook ve twitter adreslerimizden takip ediniz. Abdülcelil Turgut Kimdir diye merak edilen ve yeni atanan Adana İl Milli Eğitim Müdürü için derlenen Abdullah Turgut Kimdir bu haber sayfasında bulabilrisiniz.

İşte Özgeçmişi; 


1964 Mardin/Midyat/Yolbaşı doğumludur. Sırasıyla; Devrim İlkokulu(Nusaybin), Nusaybin Lisesi Orta okulu, Midyat Lisesi Matematik Bölümü, Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünü bitirdi. Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Planlaması bölümünde devam ettiği Yüksek Lisans eğitimini (1988) Adana’da iş yaşamına atıldığı için yarıda bıraktı. Daha sonraki yıllarda Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi Kamu Yönetimi bölümünü bitirdi. Halen yerel yönetimler alanında eğitimine devam ediyor.
  Öğrenci iken Yurt Müdürlüğü  mezuniyetten hemen sonra da tekstil alanında ticaret yaptı. Muhtelif şirketlerde yönetici, ortak ve danışman olarak çalıştı. Adana’da  ve bölgesel düzeyde yayınlanan gazete ve dergilerde, köşe yazarı, Genel Yayın Yönetmeni, Yazı İşleri Müdürü ve İmtiyaz sahibi olarak hizmet etti. Radyo programları yaptı. Eğitim Yönetimi, Eğitim Psikolojisi, Sosyal Psikoloji, Eğitim Ekonomisi alanlarında yazdığı yazıların yanında mektup, deneme, şiir alanlarında çalışmalar yayınladı. Trafik Mevzuatı ve Çevre Bilgisi konusunda uzun yıllar dersler verdi.
1996 yılında Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde öğretmen olarak devlet memurluğu görevine başladı. Sırasıyla; Sınıf Öğretmenliği, Müdür Yetkili Öğretmenlik, Okul Müdür Yardımcılığı, Okul Müdür Vekilliği, Okul Müdürlüğü, Seyhan İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilliği, Çukurova İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü görevlerinde bulundu. Sivil yaşamında ve memuriyet görevlerinde yaptığı çalışmalardan dolayı bir çok ödül, plaket ve şilt aldı.
Spor, sanat ve sosyal sorumluluk merkezli vakıf ve derneklerde yöneticilik yaptı. Aykırı Görüşlerim Var, Mihr-i Can, Yüreğimi Gözyaşımla Yıkadım, Lavanta Kokulu Mektuplar ve Eğitime Dair Sırlar Paylaşacaktım: “Dinlemediniz Yazdım” adlı yayına hazır dosyaları mevcut olup, klasdurus.com adlı kişisel sitesinde yazı ve şiirlerinin bir kısmını paylaşmaktadır.
Askerliğini Sivas’ta yapan Abdülcelil Turğut Adana nüfusuna kayıtlı, evli ve 5 çocuk babasıdır.


HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.