Bakan Avcı'ya Yönetici Değerlendirme Soruları

Bakan Avcı'ya Yönetici Değerlendirme Soruları

ARTVİN MV. UĞUR BAYRAKTUTAN'IN MİLLİ EĞİTİM BAKANI'NA YAZILI SORUSU

 1-Öğretmenlerin Müdürlere puan verebilmesi için 6 ay birlikte çalışma zorunluluğu aranırken, toplam 100 puan üzerinden 60 puan gibi büyük bir etkisi olan İl veya İlçe Milli Eğitim Müdürü ve şube müdürlerinde niçin böyle bir zorunluk aranmamıştır?

2-75 puan ve üzeri puan alarak barajı aşıp tekrar görevlendirilen Okul/kurum müdürlerinin kaç tanesi yandaş sendika diye tabir edilen sendika, Eğitimciler Birliği Sendikası üyesidir?

3-Adalet ve Kalkınma Partisi İl ve ilçe teşkilatları ile Eğitimciler Birliği Sendika yöneticileri kimlerin müdür olacağı ile ilgili liste hazırlayıp İl ve İlçe Milli Eğitim Müdürlerine listeyi verip bu atamalarda etkisi olmuş mudur?

4-Değerlendirme kriterlerinin puanlandırılmasında puanların ’1 (bir) ve 0 (sıfır) olarak yer alması ölçme değerlendirme sistematiğine ve bıiimsel ölçme değerlendirme teknikleriyle ne kadar örtüşmektedir?



HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.