EBS Şube Başkanı Talat YAVUZ: Müdür yardımcılığı sınav puanına göre atama mağdur sayısını artıracak.

EBS Şube Başkanı Talat YAVUZ: Müdür yardımcılığı sınav puanına göre atama mağdur sayısını artıracak.

Eğitim Bir Sen İstanbul 4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ Müdür yardımcılığı sınavı puanlarına göre atama yapılması mağdur sayısını artıracaktır.

Müdür yardımcılığı sınavına açılan dava sonrası verilen yürütmeyi durdurma kararı sonrası atamaların nasıl yapılacağı konusunda  Milli Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Yusuf TEKİN'in dün yaptığı açıklama ile Müdür yardımcılığı sınav puanına göre atamaların  yapılacağı ve bununla ilgili takvimi açıklamıştı. Bu açıklama ile sınava giren onbinlerce öğretmen başta olmak üzere sendika genel başkanları  bu konuda teşekkürlerini ve memnuniyetlerini dile getirmişlerdi.

Egitim Bir Sen İstanbul  4 Nolu Şube Başkanı Talat YAVUZ  ise facebok hesabında bu konu ile ilgili   "ZAMANINDA SINAVA ALMADINIZ ŞİMDİ DE İNHA EDEMİYORSUNUZ " başlığı ile yaptığı açıklamada  " Herkes koroya ayak uydurup sevinirmiş gibi yapıyor ancak mağdur olanların sayısı giderek artıyor. Sınavlı atamalara, sadece tamamen boş kadrolar açılabilir. Yani dört yılını dolduran ancak halen görevde olanların yeri boş gösterilmez. İnha ile ilgili hukuki süreç olumlu sonuçlanınca hak kaybına sebep olunmamiş olunur"  açıklamasıyla bu kararın bu şekilde yanlış olduğunu ifade etti.

www.mebpersonel.com / ÖZEL HABER


İşte O Açıklama 






HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.