EĞİTİM-BİR-SEN'DE YÖNETİCİ ATAMA RESTİ

EĞİTİM-BİR-SEN'DE YÖNETİCİ ATAMA RESTİ

Eğitimbirsen'den Yönetici Atama Resti Eğitimbirsen 4 nolu şube başkanı Tekin KORKU'dan yönetici atamaları konusunda çok ses getirecek açıklamalar geldi.

 Eğitimbirsen'den Yönetici Atama Resti Eğitimbirsen 4 nolu şube başkanı Tekin KORKU'dan yönetici atamaları konusunda çok ses getirecek açıklamalar geldi .

Eğitimbirsen 4 nolu şube başkanı Tekin Korku , okul müdürlüğü atamaları ve müdür yardımcılığı görevlendirmeleri ile ilgili sarsıcı açıklamalarda bulundu. Milli iradeyi temsil eden iktidarı gezi parkında , 17-25 Aralık operasyonlarıyla indirmek isteyen şer ittifakının amaçlarına asla ulaşamayacaklarını; Paralel yapının ve okyanus ötesi imamının talimatları ile devleti klonlayan zihniyetin asla başarıya ulaşamaycağını ifade etti.

Son dönemde yönetici atama sürecinde sendikamızı günah keçisi ilan etmeye çalışan şer ittifakı bir şeyi unutuyor.....
Yönetici atama sürecinde Eğitimbirsen üyelerinin yönetici yapıldığını iddia edenler , utanmadan hem iktidara darbeye yeltenip , hem sokakları yangın yerine çevirip, hemde mevcut iktidara ve bürokratlarına ağza alınmayacak hakaretlerde bulunan sendikaların ve üyelerini müdür yapcaklar değil . Gezi parkı ve akabinde paralel yapının darbe girişimlerinden sonra ülkemizde normal bir süreç işlemiyor.
Bu süreç halkın oyuyla iktidar olmuş bir partinin ve onun liderine darbe girişimidir. Bu darbe girişimlerine direk yda dolaylı olarak destek olan parti ve sivil toplum örgütlerinin tabanını oluşturan kişileri okul müdürü yada müdür yardımcısı olarak teklif edenler ihanet içerisindedir. Bugün yönetici atama sürecinde ortalığı ayağ kaldıranları görmeden bu kervan yürümelidir. Okul müdürlüğü ve müdür yardımcılığı görevlendirmelerinde tüm görevlendirmelerin Eğitimbirsen üyeleri arasından yapılması gibi bir talebimiz asla olmamıştır.
Ancak bu iktidara ve onun nezdinde taşımış olduğu misyona düşman kişilerinde yönetici olarak görevlendirmesi kabul edilemez .

Sonuç olarak ; Bu milletin değerleriyle barışık , çalışkan , üretken tüm eğitimcilerimiz yönetici atamalarında değerlendirilebir. Ancak ; Gezici , Paralelci , ulusalcı ve marksist , bölücü ve din düşmanı hiç kimse yönetici olarak görevlendirilmemelidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.