FLAŞ! MEB 1709 ŞUBE MÜDÜRÜ ATAMALARININ TÜMÜNÜ  İPTAL  ETTİREN ESASTAN KARAR

FLAŞ! MEB 1709 ŞUBE MÜDÜRÜ ATAMALARININ TÜMÜNÜ İPTAL ETTİREN ESASTAN KARAR

Ankara 4. İdare mahkemesinin tüm şube müdürü atamalarını iptal ettiren kararından sonra Ankara 9. İdare mahkemesinden sonra MEB 1709 şube müdürü atamalarının tümünü iptal ettiren ESASTAN yeni karar.

Ankara 4. İdare mahkemesinin tüm şube müdürü atamalarını iptal ettiren kararından sonra Ankara 9. İdare mahkemesinden sonra MEB 1709 şube müdürü atamalarının tümünü iptal ettiren ESASTAN yeni karar.
 
Ankara 9.idare mahkemesi kararında TÜRK MİLLETİ ADINA ;

1709 Şube Müdürlüğü atamaları için; sadece sözlü sınavla atama yapılamayacağı, objektif olan yazılı sınavının değerlendirme dışı bırakılamayıp belirleyici  olması gerektiğine ve Atamaların iptal edilerek Aritmetik Ortalamayla atamaların yenilenmesi gerektiğine karar vermiştir.

Atanan ve atanamayan tüm şube müdürü ve yazılı sınavı geçen 5900 şube müdürü adayı Atamaların iptalini Bütün boş münhallerin açılmasını Görevlendirme şube müdürlüğüne son verilmesini ve yeniden tercih alınarak atamaların Aritmetik ortalama ile yenilenmesini beklemektedir.
Milli Eğitim Bakanlığına personeliyle inatlaşmak değil, gönülleri almak ortak akılda buluşmak yaraşır.

Sayın bakan Nabi AVCI Yüce meclisimizde ve 77.000.000 insanımızın önünde defalarca yargı kararlarını uygulayacaklarını beyan etmiştir. Sayın bakanımızı sözünü tutmaya davet ediyoruz.

Sayın Başbakanımızın dediği gibi “Türkiye Cumhuriyeti bir Hukuk Devletidir.ve Hiç kimse hukuktan üstün değildir.

HABERE YORUM KAT
UYARI:

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Mebpersonel.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.